Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 50g

Hinta:280.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

Micro-Pore Mist

micro_pore_mist.jpg&width=280&height=500
Micro-Pore Mist on virkistävä kasvovesisuihke, joka supistaa näkyvästi huokosia ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, kirkastaa näppyjen aiheuttamia jälkiä ja vähentää kiiltelyä. Tarpeeksi hellävarainen käytettäväksi päivän mittaan aina, kun ihosi sitä kaipaa. Tämä pullo on valmistettu 50% kierrätetystä..
Hinta: 22.00 €

Dermatude Anti-Ageing Mask 50ml

Dermatude_Anti-ageing_Mask_-_50_ml.jpg&width=280&height=500
Kiinteyttävä ja silottava naamio ikääntyvälle iholle.


Käytetään 2-3 kertaa viikossa.


Geelimäinen voide levitetään puhtaalle iholle runsaana kerroksena ja annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia. Naamio pestään pois lämpimällä vedellä ja lopuksi laitetaan ihotyypin mukaiset hoitotuotteet.


Kirkastaa..
Hinta: 79.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »