Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 50g

Hinta:280.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

iS Clinical Brightening Serum 30ml

brightening.jpg&width=280&height=500
Kirkastaa ja tasoittaa ihon värihäiriöitä turvallisesti ja nopeasti
BRIGHTENING SERUM on kliinisesti tutkittu ja toimivaksi todistettu, edistynyt tuote, joka kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti. Sen koostumus sisältää solmulevää, sieniuutetta ja sianpuolukkauutteita, jotka..
Hinta: 166.00 €

iS Clinical Environmental Protection Collection

ENVIRONMENTAL_PROTECTION_COLLECTION.jpeg&width=280&height=500
Environmental Protection Collection -tarjouspaketti sisältää iS Clinicalin innovatiivisimmat ja runsaasti antioksidantteja sisältävät tuotekoostumukset, jotka auttavat tarjoamaan iholle äärimmäisen tehokkaan suojan. Sen vaikuttavina aineina ovat iS Clinicalin oma, stabiili C-vitamiini (L-askorbiinihappo)..
Hinta: 197.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »