Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème

Hinta alk.280.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
50g280.00 €
100g459.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

3 kpl Tuoksusaippuasieniä

ISIMG-1006902.jpeg&width=280&height=500
HUOM. kirjoita tilauksen viestikenttään, mitkä kolme tuoksua haluat.
Tuoksusaippuasieni kuorii ja hoitaa vartalon ihoa ja tuo suihkutilaan mielihyvää tuottavan tuoksun. Kuoriva ja hoitava pesusieni on samalla kertaa edullinen, nopea ja helppo väline päivittäiseen vartalon pesuun.
Saippua sisältää hoitavia..
Hinta: 57.00 €

Hydration on-the-go

hydration_on_the_go.jpg&width=280&height=500
Kosteuttava tuotetrio matkakoossa.
Tähän aikaan vuodesta sää-, elämäntapa- ja ruokavaliomuutokset voivat vaikuttaa ihoomme – meidän on pidettävä ihomme kosteutettuna liikkeellä ollessamme. Saat hehkuvamman, sileämmän ja terveemmän näköisen ihon rauhoittavalla, kaurapohjaisella jauhekuorinnallamme..
Hinta: 48.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »