Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hydration on-the-go

Hinta:48.00 €

Kosteuttava tuotetrio matkakoossa.

Tähän aikaan vuodesta sää-, elämäntapa- ja ruokavaliomuutokset voivat vaikuttaa ihoomme – meidän on pidettävä ihomme kosteutettuna liikkeellä ollessamme. Saat hehkuvamman, sileämmän ja terveemmän näköisen ihon rauhoittavalla, kaurapohjaisella jauhekuorinnallamme sekä ultrakosteuttavalla seerumilla. Viimestele kosteutus pitkäkestoista kosteutta tarjoavalla kosteusvoiteella.

Sisältää matkakokoiset tuotteet:

  • Skin Smoothing Cream 15ml

  • Circular Hydration Serum 10ml

  • Daily Milkfoliant 13g

Käyttö: 

Daily Milkfoliant: Annostele puoli teelusikallista kosteisiin käsiin ja luo kermainen vaahto hieromalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero kevyesti minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

Circular Hydration Serum: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.

Skin Smoothing Cream: Levitä seerumin jälkeen kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Suosittelemme myös

Maxey Lash ripsiseerumi

MaxeyLash_Vial_Brush_Right_2017MAY.jpg&width=280&height=500
MaxeyLash on ripsiseerumi, joka tukee tehokkaasti karvatupen toimintaa. Tuote alkaa vahvistamaan ripsiä heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Noin kuukauden kuluttua ripset ovat selkeästi pidemmät, tuuheammat, täyteläisemmät ja tummemmat.
Säännöllistä käyttöä jatkamalla saa parhaat tulokset. Tuotteen..
Hinta: 108.00 €

Daily Glycolic Cleanser 150ml

3E927A77-3C65-46A2-974E-DB29C7BF0953.jpeg&width=280&height=500
Daily Glycolic Cleanser on kevyesti kuoriva puhdistus, joka kirkastaa sameaa ja epätasaista ihon sävyä. Hellävarainen, mutta tehokas koostumus poistaa ihon pinnan soluja ja päivittäin kerääntynyttä likaa, jotka estävät ihon kirkkauden. Glykolihappo uudistaa kevyesti poistaen kuolleita ihosoluja ihon..
Hinta: 40.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »