Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hydration on-the-go

Hinta:48.00 €

Kosteuttava tuotetrio matkakoossa.

Tähän aikaan vuodesta sää-, elämäntapa- ja ruokavaliomuutokset voivat vaikuttaa ihoomme – meidän on pidettävä ihomme kosteutettuna liikkeellä ollessamme. Saat hehkuvamman, sileämmän ja terveemmän näköisen ihon rauhoittavalla, kaurapohjaisella jauhekuorinnallamme sekä ultrakosteuttavalla seerumilla. Viimestele kosteutus pitkäkestoista kosteutta tarjoavalla kosteusvoiteella.

Sisältää matkakokoiset tuotteet:

  • Skin Smoothing Cream 15ml

  • Circular Hydration Serum 10ml

  • Daily Milkfoliant 13g

Käyttö: 

Daily Milkfoliant: Annostele puoli teelusikallista kosteisiin käsiin ja luo kermainen vaahto hieromalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero kevyesti minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

Circular Hydration Serum: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.

Skin Smoothing Cream: Levitä seerumin jälkeen kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Suosittelemme myös

Skin Soothing Hydrating Lotion 60ml

Skin_Soothing_Hydrating_Lotion.jpg&width=280&height=500
Kevyt kosteusvoide rauhoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti kosteusköyhää ja epäpuhtauksien ärsyttämää ihoa. Helposti levittyvä voide auttaa lievittämään ihoärsytystä ja kosteuttamaan kuivia alueita. Sopii myös lievittämään aknelääkityksiin liittyvää kuivuutta.

Kosteuttava, kasviperäinen skvalaani pehmittää..
Hinta: 25.00 €

iS Clinical Cleansing Complex Polish

1629A0B3-0BDA-4284-B0AB-A3E3F9361C0F.jpeg&width=280&height=500
SYVÄPUHDISTAA – KUORII – TASOITTAA
Cleansing Complex Polish puhdistaa kokonaisvaltaisesti ihon pinnan ja ihohuokoset ilman, että iho kuivuu tai iholta poistuvat sen luonnolliset öljyt. Tämä kevyt geelituote sisältää ympäristöystävällisiä selluloosamikrorakeita ja jojobaa yhdistettynä tehokkaisiin..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »