Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Retinol+ Emulsion 0.3

Hinta:125.00 €

RETINOL+ EMULSION 0.3

With Extremozyme® technology

IKÄÄNTYMISEN MERKKEIHIN

On kliinisessä tutkimuksessa todettu uudistavan ihoa saaden sen näyttämään nuorekkaammalta.

TASOITTAA

95% kliiniseen tutkimukseen osallistuneista kertoi, että heidän ihonsa oli tasaisempi, kun he olivat käyttäneet tuotetta 12 viikon ajan.

KIRKASTAA

95% kliiniseen tutkimukseen osallistuneista kertoi, että heidän ihon sävynsä oli tasaisempi, kun he olivat käyttäneet tuotetta 12 viikon ajan.

Käyttö:

Annostele 2-3 pumppausta tuotetta ja levitä tasaisesti puhdistetuille kasvoille ja kaulalle iltaisin. Aluksi käytä joka 3. ilta ensimmäisten 3 viikon ajan ja sen jälkeen, mikäli iho sietää tuotetta hyvin, käytä sitä joka toinen ilta tai erillisten, saamiesi ohjeiden mukaan.

Tämä tuote sisältää retinolia, joka saattaa lisätä ihosi herkkyyttä auringonvalolle ja erityisesti herkkyyttä palaa auringossa. Käytä aurinkosuojatuotetta, suojaavia vaatteita ja rajoita auringolle altistumisen kestoa silloin, kun käytät tuotetta ja viikon sen jälkeen.

TÄRKEIMMÄT VAIKUTTAVAT AINESOSAT:

RETINOLI

Hyvin imeytyvä kasvipohjainen retinolin muoto, joka edistää ihon yleiskuntoa sen vitamiinien ja antioksidanttisten ominaisuuksien avulla.

BAKUCHIOL

Ainesosa, joka toimii vieläkin tehokkaammin yhdistettynä retinoliin sen vastaavanlaisten hyötyjen puolesta, ihon sietäessä tätä ainesosaa paremmin kuin retinolia.

EKTOIINI

Extremozyme-entsyymi, jota esiintyy useissa eri kasveissa, jotka viihtyvät paljon suolaa sisältävissä olosuhteissa. Tämä entsyymi auttaa suojaamaan ympäristön haittavaikutuksilta.

C-VITAMIINI (KASVIPOHJAINEN)

C-vitamiinin stabiili muoto, joka auttaa suojaamaan ympäristön stressitekijöiltä, ja jolla on ihoa kirkastavia ominaisuuksia.

30 g

Suosittelemme myös

Brightening Kit

brightening_kit.jpg&width=280&height=500
C-vitamiiniseerumi + silmänympärysseerumi hoitamaan ikääntymisen merkkejä sekä kirkastamaan ihoa.
Saavuta kirkkaampi iho: tämä kirkastava ihonhoitorutiini sisältää ultrastabiilia C-vitamiinia, jonka kirkastava teho on kolminkertainen johtavaan kilpailijaan verrattuna. Jos haluat hoitolakokemuksen kotona..
Hinta: 133.00 €

AGE Defense Kit

AGEDefenseKit_111371_6b0efc7e7c00a06f6909746662004c87_2.jpg&width=280&height=500
Age Defense Kit -ihonhoitopakkaus sisältää matkakoot, jotka silottavat, kirkastavat ja suojaavat ihoasi.
Kenelle: Ikääntyvälle iholle.
Sisältää seuraavat tuotteet: 

Daily Superfoliant (13g) - kuorintajauhe, joka siloittaa, puhdistaa ja suojaa ilmansaasteilta.
BioLumin-C Serum (10ml) - kirkastava..
Hinta: 62.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »