Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PreCleanse 150ml

Hinta:52.00 €

Syväpuhdistava puhdistusöljy sulattaa iholta öljypohjaisen lian, aurinkosuoja-aineet, meikin ja ilmansaasteet. Saavuta ammattimaisen tehokkaasti puhdistettu ja terveen näköinen iho kaksoispuhdistuksella, joka alkaa PreCleanse-öljyllä. Esipuhdistuksen jälkeen ihollesi suositeltu Dermalogica-puhdistustuote pääsee puhdistamaan ja hoitamaan ihoa syvemmältä. Soveltuu myös silmämeikin, kuten vedenkestävän ripsivärin poistoon.

  • Poistaa öljypohjaista likaa tukkimatta huokosia. 
  • Purasruohoöljy, E-vitamiini ja bankulpähkinäöljy pehmittävät ja ravitsevat ihoa.
  • Auttaa ihollesi suositeltua Dermalogica-puhdistusta toimimaan tehokkaammin. 

Kenelle: Jokaiselle iholle. Myös rasvaiselle iholle.

Käyttö: Kaada tuotetta kuiviin käsiin. Levitä kuiville kasvoille ja hiero kevyesti. Kostuta kädet ja jatka hieromista, jolloin tuote muuttuu maitomaiseksi emulsioksi. Poista lämpimällä vedellä. Toista puhdistus ihollesi sopivalla Dermalogica-puhdistustuotteella.

Suosittelemme myös

iS Clinical Cream Cleanser 120ml

cream-cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa
Tämä kevyt, kosteuttava puhdistusvoide on tehokas, mutta silti hellä joten sitä voidaan käyttää myös kuivalle, herkälle iholle. CREAM CLEANSERissä yhdistyvät kasvipohjaiset ravinteet, antioksidantit ja tulehduksia estävät ainesosat jotka puhdistavat huolellisesti..
Hinta: 58.00 €

Active Clay Cleanser 150ml

active_clay.jpg&width=280&height=500
Active Clay Cleanser on kaksivaikutteinen mineraalirikasta savea ja hiiltä sisältävä prebioottinen puhdistus, joka puhdistaa tehokkaasti tasapainottaen rasvaista ihoa.
Sen prebioottinen koostumus tasapainottaa ihon mikrobiomia pitäen öljyn kurissa samalla suojaten ihon kosteusbarriääriä. Kaoliinisavi..
Hinta: 43.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »