Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Cream Cleanser 120ml

Hinta:58.00 €

Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa

Tämä kevyt, kosteuttava puhdistusvoide on tehokas, mutta silti hellä joten sitä voidaan käyttää myös kuivalle, herkälle iholle. CREAM CLEANSERissä yhdistyvät kasvipohjaiset ravinteet, antioksidantit ja tulehduksia estävät ainesosat jotka puhdistavat huolellisesti ihon pinnan ja ihohuokoset, rauhoittaen samalla kuivaa, ärsyyntynyttä ihoa. Iho on tuotteet käytön jälkeen raikas, kosteutettu ja puhdas. CREAM CLEANSER toimii jopa äärimmäisiin iho-ongelmiin.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä CREAM CLEANSERia kämmenelle. Hiero käsiä yhteen ja hiero sen jälkeen kasvoille ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti ja painele pyyhkeellä kuivaksi. 

Koko 120ml

Suosittelemme myös

Dermatude Firming and Lifting Serum 30ml

Dermatude_Firming_and_Lifting_Serum_-_30_ml.jpg&width=280&height=500
Kiinteyttävä ja silottava seerumi pyyhkii iholtasi kymmenen vuotta.

Seerumia käytetään aamulla ja illalla 3-4 tippaa puhtaalle iholle ja seerumin päälle sopii Firming and Lifting Cream, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja silottaa.

Kiinteyttävä seerumi, joka vahvistaa ihon kimmosäikeitä, kollageenia..
Hinta: 134.00 €

Liquid Peelfoliant

liquid_peelfoliant.jpg&width=280&height=500
Päivittäinen kemiallinen kuorinta, jossa on tehokas sekoitus 15 % AHA + BHA + PHA + 10 % hedelmäentsyymejä + 5 % fytiinihappoa + traneksaamihappoa. Auttaa tasoittamaan juonteita, minimoimaan huokosia ja tasoittamaan ihon sävyä. Ammattitason kotikuorinta, jossa on 30 % happoja ja entsyymejä (glykoli-..
Hinta: 68.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »