Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical White Lightening Complex 30g voide

Hinta:169.00 €

Kirkastaa turvallisesti – kosteuttaa – antaa antioksidanttisuojan

WHITE LIGHTENING™ COMPLEX on ainutlaatuinen tuote, joka kirkastaa ja vaalentaa ihoa turvallisesti ja tehokkaasti samalla kosteuttaen. Tässä tuotteessa on hyödynnetty innovatiivisesti iS Clinicalille yksinoikeudella valmistettuja vaalentavia ja farmaseuttisen tason kasvipohjaisia raaka-aineita. Sen tehokas koostumus ei keskity vain yhteen tai kahteen, vaan kaikkiin viiteen mekanismiin, jotka aiheuttavat ihon värihäiriöiden syntymistä.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle, kasvoille ja kaulalle tai alueille, joilla värihäiriötä esiintyy. 

Suosittelemme myös

Breakout Clearing Booster 30ml

clear_start_booster.JPG&width=280&height=500
Breakout Clearing Booster on nopeavaikutteinen tehoaine, jota voi käyttää joko paikallisesti näppytuotteena tai isommille alueille näppyjä ehkäisevänä hoitona. Vähentää näppyjä aiheuttavia bakteereja vain 15 minuutissa. Salisyylihappo puhdistaa tukkeutuneita huokosia ja ehkäisee näppyjen muodostumisen..
Hinta: 21.00 €

Anthony Wake Up Call

10614010_anthony_-_wake_up_call_90ml.jpg&width=280&height=500
Anthony Wake Up Call on syväkosteuttava, raikastava ja stimuloiva seerumi joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja helpottaa punoisuutta ja turvotusta stressin ja väsymyksen jäljiltä.
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »