Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical SHEALD Recovery Balm 60g

Hinta:94.00 €

SHEALD Recovery Balm on tehokkaasti ihoa kosteuttava hoitovoide, joka palauttaa kosteuden kuivalle, herkälle tai vahingoittuneelle iholle. Tämä ihoa vahvistava ja korjaava tuote auttaa tukemaan ihon olennaisia toimintoja samalla, kun sen sisältämät rauhoittavat, ihoa parantavat kasveista peräisin olevat vaikuttavat aineet helpottavat ihon kuivuuden aiheuttamiin epämukaviin tuntemuksiin, ihon stressiin ja iho-operaatioiden aiheuttamiin oireisiin.

Hyödyt:

  • Antaa iholle runsaasti antioksidantteja sisältävän suojakerroksen
  • Pehmentää ja kosteuttaa kuivaa, herkkää ihoa
  • Auttaa kireän ja stressaantuneen ihon ilmeeseen ja tunteeseen
  • Loistava suojaava, kosteuttava tuote ankariin, kylmiin ja/tai kuiviin ilmasto-olosuhteisiin

Käyttöohje: Levitä runsas, paksu kerros hoidettavalle alueelle. Voit levittää tuotetta niin usein kuin on tarvetta auttamaan ikävään tunteeseen iholla ja edistät jokaisella kerralla ihon hyvinvointia.

Koko 60g

Suosittelemme myös

iS Clinical Youth Lip Elixir

lip.elixir.jpg&width=280&height=500
Youth Lip Elixir on hoitovoide huulille. Se sisältää hyaluronimolekyylejä, jotka vaikuttavat limakalvoon kosteuttavasti ja tuo huulille muhkeutta kudostasolta lähtien. Tuote ei turvota, kihelmöi eikä aiheuta punoitusta.
Sisältää kliinisesti tehokkaimmiksi todettuja kasviuutteita, antioksidantteja ja..
Hinta: 72.00 €

Skin Smoothing Cream 50ml

skin_smoothing_cream_2019.png&width=280&height=500
Uuden sukupolven kosteusvoide tarjoaa iholle kosteutta 48 tunnin ajaksi sekä suojaa ympäristön stressitekijöitä vastaan. HydraMesh -teknologia toimii molekyylitasolla vähentäen solujen välistä kosteuden menetystä ja tarjoaa pitkäkestoista kosteutta. Tehokas hyaluronihappokompleksi malvan, kurkun sekä..
Hinta: 48.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »