Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Post-Peel Collection

Hinta:194.00 €

iS CLINICAL® POST- PEEL COLLECTION sisältää tuotteet, jotka nopeuttavat ihon toipumista erilaisten iho-operaatioiden jälkeen tai tehokkaiden kemiallisten kuorintahoitojen jälkeen. Ne rauhoittavat, kosteuttavat, vähentävät punaisuutta ja ennen kaikkea suojaavat ihoa ja korjaavat sen rakennetta. Loistava pakkaus ruusufinnin (rosacean) hoitoon, herkistyneelle iholle, atooppiselle iholle, auringossa palaneelle tai pakkasessa paleltuneelle iholle.

Pakkaus sisältää CLEANSING COMPLEX- puhdistusgeelin 60ml, SHEALD RECOVERY BALM - voiteen 60g sekä EXTREME PROTECT SPF30 100g. Nämä käyvät loistavasti myös miehille päivittäiseen käyttöön, mutta myös parranajoon ja sen jälkeen rauhoittamaan, kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa.

KÄYTTÖ: Puhdista ensin kasvot CLEANSING COMPLEX :lla (Voit käyttää tuotetta aamuin illoin.) Laita aamulla EXTREME PROTECT SK30 suojaamaan ja kosteuttamaan ihoasi. (Miehille upea tuote heti parranajon jälkeen). Käytä yövoiteena SHEALD RECOVERY BALM - voidetta, jolla saat ihosi rauhoitettua ja kosteutettua. Sheald Recovery Balm :ia voidaan käyttää myös rikkoutuneelle iholle niin usein, kuin on tarvetta päivän mittaan, kunnes iho on parantunut.