Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Warming Honey Cleanser 120g

Hinta:58.00 €

Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa

Täyteläinen, ylellinen ihon puhdistustuote, joka sisältää puhtainta mahdollista hunajaa, kuningatarhyytelöä sekä propolista jotka saavat iholla aikaan ainutlaatuisen tunteen puhdistaen samalla ihoa tehokkaasti ja kuorien ihoa hellästi. Tuote jättää ihon erittäin kosteaksi ja se auttaa tasoittamaan ongelmallisia ihotyyppejä. WARMING HONEY CLEANSER sisältää myös papaijan entsyymeitä ja vihreän teen uutetta jotka kuorivat ja ravitsevat ihoa edelleen jättäen ihon näyttämään ja tuntumaan samettisen pehmeältä. Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi, noudata iS CLINICAL® -hoitoprotokollaa.

Syväpuhdistaa, saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä, auttaa suojaamaan ihoa ympäristöhaitoilta, sopii loistavasti iholle johon tulee helposti näppylöitä, täyteläinen, ylellinen hunajageeli, ei sisällä parabeenejä.

KÄYTTÖ: Levitä WARMING HONEY CLEANSER -puhdistustuotetta tasaisesti iholle välttäen silmänympärysaluetta. Hiero hellästi (iholla alkaa tuntua levittäessä mietoa lämmön tunnetta) 3-5 minuutin ajan. Poista huuhtelemalla ja kuivaa kevyesti painelemalla pyyhkeellä.

Koko 120g

Suosittelemme myös

Multivitamin Thermafoliant

dermalogica-multivitamin-thermafoliant__99367_zoom.jpg&width=280&height=500
Inkerin vinkit: Hellävarainen kuorinta-aine kaikille ihotyypeille. Nopea käyttää, sillä vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia. Vanhenevalle iholle tärkeä tuote, koska ihon kuolleen solukon määrä lisääntyy iän myötä. Sopii myös ohuelle ja herkistyneelle iholle. Kuorinnan merkitys iholle on hyvin tarpeellinen..
Hinta: 67.00 €

iS Clinical Cream Cleanser 120ml

cream-cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa
Tämä kevyt, kosteuttava puhdistusvoide on tehokas, mutta silti hellä joten sitä voidaan käyttää myös kuivalle, herkälle iholle. CREAM CLEANSERissä yhdistyvät kasvipohjaiset ravinteet, antioksidantit ja tulehduksia estävät ainesosat jotka puhdistavat huolellisesti..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »