Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical C Eye Serum Advance+ 15ml

Hinta:81.00 €

Ikääntymistä estävä – tasapainottava – kirkastava silmänympärysseerumi

Tämä tehokas, mutta hellävarainen tuote auttaa häivyttämään silmien turvotusta, hienoja juonteita ja ryppyjä. C EYE SERUM ADVANCE+® auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia, parantamaan ihon väriä sekä tasoittamaan sitä ja tarjoaa iholle lisäksi antioksidanttisuojan. C EYE SERUM ADVANCE+® -seerumissa yhdistyvät stabiloitu ja kehitetty C-vitamiini (l-askorbiinihappo) 7,5%-pitoisuudella ja copper tripeptide (bioidenttinen) -kasvutekijä.

KÄYTTÖ: Leivät 1-2 tippaa puhtaalle iholle taputellen kevyesti herkälle silmän alueen iholle.

Suosittelemme myös

BioLumin-C Gel Moisturizer

E625141C-BCBE-482D-B82F-F4F8E09F80E4.jpeg&width=280&height=500
BioLumin-C Gel Moisturizer on kevyt C-vitamiinivoide, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sen geelimäinen koostumus imeytyy ihoon heleyttäen välittömästi ja vahvistaen ihon kosteussuojaa. Erittäin stabiili C-vitamiinikompleksi lisää ihon kirkkautta ja parantaa sen suojakykyä. C-vitamiinikompleksi on tehostettu..
Hinta: 72.00 €

Clearing Defense SK30

Clearing_Defense_SPF30.jpg&width=280&height=500
Kiiltelyä vähentävä, suojakertoimellinen päivävoide suojaa epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa ympäristön stressiltä. Ultrakevyt koostumus tarjoaa pitkäkestoisen mattapinnan tukkimatta huokosia. Patentoitu TT -teknologia toimii ihon luonnollisen mikrobiomin kanssa. Luonnollinen tapioka auttaa vähentämään..
Hinta: 29.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »