Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Serum

Hinta alk.99.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
15ml99.00 €
30ml165.00 €

Ikääntymistä ehkäisevä – aknea ehkäisevä – kirkastava 

Yksi iS Clinicalin myydyimmistä hoitotuotteista, joka toimii useammassa roolissa samanaikaisesti. Ainutlaatuinen, monikäyttöinen ihonhoitotuote, joka on kehitetty saamaan aikaiseksi nopeita ja merkittäviä muutoksia ihossa. ACTIVE SERUM häivyttää näkyvästi ohuita hiusjuonteita, ryppyjä ja ihon värihäiriöitä, tasoittaa ihoa ja taistelee samalla myös aknea vastaan.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hieroen kevyesti kasvoihin ja kaulalle (tai erillisten ohjeiden mukaisesti). Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa kihelmöivää tunnetta, jonka tulisi hälvetä muutamassa minuutissa. Muista aina kosteuttava tuote tämän seerumin päälle.

Suosittelemme myös

T-LAB Sapphire Energy Bi-Phase Spray 250ml

250ml_sapphire_energy_bi_phase_spray.jpg&width=280&height=500
Hiuksiin jätettävä hoitoaine hiuksille, jotka ovat elottomat, sähköiset ja pörröiset ja jotka tarvitsevat kosteutusta ja hallittavuutta. Ravista pulloa ennen käyttöä. Levitä hiusten pituuksiin ja latvoihin. Kampaa läpi, älä huuhtele. Jatka hiusten muotoilua haluamallasi tavalla.
T-LAB Professional..
Hinta: 34.00 €

T-LAB Kera Shot Active Spray 250ml

250ml_kera_shot_active_spray.jpg&width=280&height=500
Suihkemainen syvähoitoaine hiuksille, jotka ovat kemiallisesti käsitellyt ja kaikille hiuksille jotka tarvitsevat syväkorjausta ja elvytystä. Levitä tuotetta hiuksiin osio osiolta. Kampaa läpi ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti runsaalla määrällä vettä. Jatka hiusten hoitoa esimerkiksi..
Hinta: 34.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »