Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Brightening Serum 15ml

Hinta:99.00 €

Brightening Serum on kliinisesti tutkittu ja toimivaksi todistettu edistynyt tuote, joka kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti.

Sen koostumus sisältää solmulevää, sieniuutetta ja sianpuolukkauutteita, jotka synergiassa toistensa kanssa auttavat kirkastamaan ja tasoittamaan ihonväriä ja taistelemaan ihon värihäiriöitä vastaan.

Lisäksi tuotteen sisältämät kasveista peräisin olevat hapot auttavat taistelemaan juonteita ja ryppyjä vastaan, tasoittamaan ihon rakennetta ja hoitamaan aknea.

Käyttö: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle, kasvoille, kaulalle tai niille alueille, joilla on värihäiriöitä. Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa lievää ja ohimenevää kihelmöintiä iholla.

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Serum 15ml

is-clinical-active-serum-kasvoseerumi.png&width=280&height=500
Ikääntymistä ehkäisevä – aknea ehkäisevä – kirkastava 
Yksi iS Clinicalin myydyimmistä hoitotuotteista, joka toimii useammassa roolissa samanaikaisesti. Ainutlaatuinen, monikäyttöinen ihonhoitotuote, joka on kehitetty saamaan aikaiseksi nopeita ja merkittäviä muutoksia ihossa. ACTIVE SERUM..
Hinta: 105.00 €

Dermatude Firming and Lifting Serum 30ml

Dermatude_Firming_and_Lifting_Serum_-_30_ml.jpg&width=280&height=500
Kiinteyttävä ja silottava seerumi pyyhkii iholtasi kymmenen vuotta.

Seerumia käytetään aamulla ja illalla 3-4 tippaa puhtaalle iholle ja seerumin päälle sopii Firming and Lifting Cream, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja silottaa.

Kiinteyttävä seerumi, joka vahvistaa ihon kimmosäikeitä, kollageenia..
Hinta: 134.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »