Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Active Moist 150ml

Hinta:108.00 €

Kevyt, öljytön kosteusvoide sekaiholle tai rasvaiselle iholle. Sisältää prebioottisen kosteuttavan kompleksin ja yhdistelmän kasviuutteita, jotka kohentavat ihon rakennetta ja helpottavat pintakuivuutta. Kurkku-uute rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Sitruuna- ja takiaisuutteet supistavat luonnollisesti huokosia.

  • Tarjoaa tehokasta, öljytöntä kosteutusta ilman rasvaista tunnetta.

  • Tasapainottaa ihon mikrobiomia.

  • Silottaa ja auttaa kohentamaan ihon rakennetta.

Käyttö: Levitä kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein puhdistetulle iholle, hoitosuihkeen ja/tai seerumin jälkeen. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Suosittelemme myös

Body Hydrating Cream 295 ml

derma_body_cream.jpg&width=280&height=500
Body Hydrating Cream on ravitseva vartalovoide, joka sisältää eteerisiä öljyjä, jotka kosteuttavat, silottavat ja virkistävät ihoa. Aromaattinen appelsiiniöljy ja kiinalainen vihreätee rauhoittavat ja pehmittävät ihoa. Ranskalainen laventeli- ja indonesialainen patsuliöljy rauhoittavat aisteja. Luonnosta..
Hinta: 37.00 €

iS Clinical Body Complex 180g

bodycomplex_mf.png&width=280&height=500
Rauhoittaa – tasoittaa – suojaa vartalon ihoa 
Body Complex kosteuttaa intensiivisesti vartalon ihoa. Se tarjoaa vitamiineja, rauhoittavia kasviperäisiä ainesosia ja voimakkaita antioksidantteja. Hellästi kuoriva tuote, joka samalla antaa suojan haitallisia ympäristötekijöitä vastaan. Ihosta..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »