Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Super Rich Repair 100ml

Hinta:149.00 €

Super Rich Repair kosteusvoide on täyteläinen, runsaasti tehoaineita sisältävä kosteusvoide. Tuo avun kroonisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Suojaa ympäristön rasituksilta. Dermalogica-kosteusvoiteista täyteläisimpänä, se rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee kaikkein janoisintakin ihoa sekä toimii suojana äärimmäistä kylmää ja kuivaa ilmastoa vastaan. 

Kenelle: Kroonisesti kuivalle, ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle sekä jokaiselle iholle vaativissa sääolosuhteissa.

  • Rauhoittaa ja antaa eristävän suojan ääriolosuhteilta. 
  • Kosteuttaa ja täydentää lipidisuojaa. 
  • Rauhoittaa tehokkaasti ja lievittää herkkyyden aiheuttamaa kutinaa. 

Käyttö: Levitä ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Anna voiteen hetken imeytyä ennen kuin lisäät muita tuotteita. Käytä yövoiteena tai tarpeen mukaan aamuin ja illoin.

Koko 100ml

 

Suosittelemme myös

Youngblood Loose Mineral Rice Setting Powder

809BEF27-0470-4457-B716-BCB1046E0412.jpeg&width=280&height=500
Tämä ainutlaatuinen jauhepuuteri koostuu riisitärkkelyksestä, maissitärkkelyksestä ja mineraaleista. Puuteri on erittäin kevyt, läpikuultava ja tekee ihon täydellisen mattapintaiseksi. Tuote ei sisällä talkkia. Puuteri sekoittuu kauniisti mineraalimeikkipuuterin kanssa tehden meikistä pitkäkestoisen..
Hinta: 40.00 €

iS Clinical Cream Cleanser 120ml

cream-cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa
Tämä kevyt, kosteuttava puhdistusvoide on tehokas, mutta silti hellä joten sitä voidaan käyttää myös kuivalle, herkälle iholle. CREAM CLEANSERissä yhdistyvät kasvipohjaiset ravinteet, antioksidantit ja tulehduksia estävät ainesosat jotka puhdistavat huolellisesti..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »