Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 100g

Hinta:459.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

Youngblood Hydrating Liquid Lip Creme

yb_hydr_liq_lip_cremes_showstopper.jpg&width=280&height=500
Tässä on elämäsi huulituote, joka pitää minkä lupaa.
Erittäin runsaspigmenttinen nestemäinen huulipuna jättää jälkeensä kevyen mattapinnan. Ei totisesti kuivata huulia tai vedä niitä epämiellyttävälle mutrulle. Sileä koostumus liukuu huulella vaivatta ja pysyy hyvin paikoillaan. Tämän tuotteen kanssa..
Hinta: 42.00 €

Youngblood Mineral Lip Gloss hoitava huulikiille

youngblood_lips_lipgloss_coy_lg1_1_1_413x3x.progressive.jpg&width=280&height=500
Ihanan tuntuinen huulikiille, joka tekee huulistasi erittäin kiiltävät ja täyteläiset. Kiilteeseen on lisätty hyaluronihappoa antamaan huulille sekä volyymia että kosteutta.  Parhaat tulokset saat kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.  Huulikiille ei sisällä lanoliinia ja luonnonöljypohja hoitaa rohtuneimpiakin..
Hinta: 38.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »