Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sound Sleep Cocoon yövoide

Hinta:88.00 €

Elvyttävä geelivoide optimoi ihon toipumista yön aikana. Kapseloitu, liikeaktivoitu ranskalaisen laventelin eteerinen öljy yhdessä santelipuun ja patsulin kanssa rauhoittavat aisteja ja edistävät levollista unta. Persian silkkipuunkuoriuute elvyttää väsynyttä ihoa ja Wu-Zu-Yu-uute lisää ihon hehkua näkyvästi. Tamarindin siemenuute edistää ihon luonnollista kosteutta ja tekee siitä tasaisen ja pehmeän.

  • Vähentää ihon väsymyksen merkkejä ja palauttaa elinvoimaa. 
  • Lisää näkyvästi ihon hehkua.
  • Edistää syvää ja rauhallista unta, jolloin iho näyttää terveeltä. 

Kenelle: jokaiselle iholle

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulaan iltahoitorutiinisi viimeisenä vaiheena hoitosuihkeen ja tehoaineen jälkeen. Geelivoide sulaa ihoon yön aikana.

50ml

Suosittelemme myös

Active Moist 50ml

3A54C849-A7D5-467F-AA80-3A4DA7376EB2.jpeg&width=280&height=500
Kevyt, öljytön kosteusvoide sekaiholle tai rasvaiselle iholle. Sisältää prebioottisen kosteuttavan kompleksin ja yhdistelmän kasviuutteita, jotka kohentavat ihon rakennetta ja helpottavat pintakuivuutta. Kurkku-uute rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Sitruuna- ja takiaisuutteet supistavat luonnollisesti..
Hinta: 48.00 €

Calm Water Gel

calm-water-gel_234-01_590x617.jpg&width=280&height=500
Huom. tuote on maahantuojalta tilapäisesti loppunut suuren kysynnän vuoksi ja toimitetaan helmikuussa.
Calm Water Gel on kevyt kosteusvoide, joka kosteuttaa kuivaa, herkkää ihoa. Virkistävä geelikoostumus muuttuu iholla nesteeksi muodostaen kevyen suojan ympäristönhyökkäyksiä vastaan. Kaksoishyaluronihappoteknologia..
Hinta: 53.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »