Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pro-Collagen Banking Serum

Hinta:98.00 €

Huom. saat lahjaksi mukaan Gua Sha -kivirullan ja pikkukoon Super Rich Repairia (arvo yht. 32€).


Kun täytämme 30 vuotta, ihomme tuottaa joka vuosi 1 % vähemmän kollageenia. Lisäksi ympäristötekijät, kuten ilmansaasteet, ruokavalio ja auringon UV-säteily edistävät kollageenin hajoamista. 

Pro-Collagen Bankin Serum auttaa säilyttämään ihon  kollageenia ja minimoimaan pienten juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä. Se hyödyntää uusinta ihonhoidon teknologiaa säilyttääkseen ihossa olevan luonnollisen kollageenin sekä hidastaakseen sen hajoamista.

Seerumi tekee ihosta heti täyteläisemmän ja heleän. Pro-Collagen Banking Serum auttaa säilyttämään ihosi kollageenia nyt, jotta sinulla on sitä enemmän tulevaisuudessa.

Tehokas Pro-Collagen Preservation Complex sisältää innovatiivisen sekoituksen kollageeni-aminohappoja, karnosiinidipeptidiä ja antioksidantteja. Se auttaa säilyttämään kollageenia suojaten sitä vapailta radikaaleilta, jotka hajottavat sitä. Rauhoittava jojobaesteri ja polyglutamiinihappo kosteuttavat ja lisäävät ihon täyteläisyyttä, jolloin se näyttää kiinteämmältä.

  • Auttaa säilyttämään kollageenia
  • Kosteuttaa ja tekee ihosta täyteläisen
  • Minimoi juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä

Käyttö: Levitä 2-3 pumppausta puhtaalle, kuivalle iholle. Käytä yksi tai kaksi kertaa päivässä ja sen jälkeen kosteusvoidetta.

30 ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Hydra-Cool Serum 15ml

hydra_cool_15ml.jpg&width=280&height=500
Kosteuttaa – rauhoittaa – taistelee aknea vastaan
Tämä raikastava, mutta silti tehokas ja hyvin imeytyvä seerumi tarjoaa maksimaalista kosteutusta ja auttaa rauhoittamaan ja helpottamaan kuivaa, vahingoittunutta ihoa. Seerumissa yhdistyvät korkealuokkaiset antioksidantit ja tärkeät kasvipohjaiset..
Hinta: 76.00 €

iS Clinical GeneXC Serum

genexc-serum.png&width=280&height=500
GeneXC Serum on ihonhoitoalaa mullistava tuotekoostumus, jonka ytimessä on iS Clinicalin oma yhdistelmä Extremozymes- teknologiaa. Sen on todettu kliinisissä, riippumattomissa tutkimuksissa suojelevan ja korjaavan helposti vahingoittuvaa DNA:ta geeneihin vaikuttamalla. Geenit puolestaan vaikuttavat ikääntymiseen..
Hinta: 125.00 € - 202.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »