Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Retinol+ Emulsion 0.3

Hinta:125.00 €

RETINOL+ EMULSION 0.3

With Extremozyme® technology

IKÄÄNTYMISEN MERKKEIHIN

On kliinisessä tutkimuksessa todettu uudistavan ihoa saaden sen näyttämään nuorekkaammalta.

TASOITTAA

95% kliiniseen tutkimukseen osallistuneista kertoi, että heidän ihonsa oli tasaisempi, kun he olivat käyttäneet tuotetta 12 viikon ajan.

KIRKASTAA

95% kliiniseen tutkimukseen osallistuneista kertoi, että heidän ihon sävynsä oli tasaisempi, kun he olivat käyttäneet tuotetta 12 viikon ajan.

Käyttö:

Annostele 2-3 pumppausta tuotetta ja levitä tasaisesti puhdistetuille kasvoille ja kaulalle iltaisin. Aluksi käytä joka 3. ilta ensimmäisten 3 viikon ajan ja sen jälkeen, mikäli iho sietää tuotetta hyvin, käytä sitä joka toinen ilta tai erillisten, saamiesi ohjeiden mukaan.

Tämä tuote sisältää retinolia, joka saattaa lisätä ihosi herkkyyttä auringonvalolle ja erityisesti herkkyyttä palaa auringossa. Käytä aurinkosuojatuotetta, suojaavia vaatteita ja rajoita auringolle altistumisen kestoa silloin, kun käytät tuotetta ja viikon sen jälkeen.

TÄRKEIMMÄT VAIKUTTAVAT AINESOSAT:

RETINOLI

Hyvin imeytyvä kasvipohjainen retinolin muoto, joka edistää ihon yleiskuntoa sen vitamiinien ja antioksidanttisten ominaisuuksien avulla.

BAKUCHIOL

Ainesosa, joka toimii vieläkin tehokkaammin yhdistettynä retinoliin sen vastaavanlaisten hyötyjen puolesta, ihon sietäessä tätä ainesosaa paremmin kuin retinolia.

EKTOIINI

Extremozyme-entsyymi, jota esiintyy useissa eri kasveissa, jotka viihtyvät paljon suolaa sisältävissä olosuhteissa. Tämä entsyymi auttaa suojaamaan ympäristön haittavaikutuksilta.

C-VITAMIINI (KASVIPOHJAINEN)

C-vitamiinin stabiili muoto, joka auttaa suojaamaan ympäristön stressitekijöiltä, ja jolla on ihoa kirkastavia ominaisuuksia.

30 g

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Glow Collection

IMG_4287.jpeg&width=280&height=500
Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.
Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä..
Hinta: 152.00 €

iS Clinical Active Peel System

issi_active_peel.jpeg&width=280&height=500
Active Peel -kuorintahoitolaput ovat tuloksellinen tapa hoitaa ihoa kotona! Laput uudistavat ihoa tehokkaasti, mutta ärsyttämättä. Ne silminnähden parantavat ihon pinnan tasaisuutta ja pehmeyttä, sekä vaikuttavat ihon rakenteeseen positiivisesti. Ne häivyttävät ryppyjä, juonteita ja suuria ihohuokosia..
Hinta: 109.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »