Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Liquid Peelfoliant

Hinta:68.00 €

Päivittäinen kemiallinen kuorinta, jossa on tehokas sekoitus 15 % AHA + BHA + PHA + 10 % hedelmäentsyymejä + 5 % fytiinihappoa + traneksaamihappoa. Auttaa tasoittamaan juonteita, minimoimaan huokosia ja tasoittamaan ihon sävyä.

Ammattitason kotikuorinta, jossa on 30 % happoja ja entsyymejä (glykoli-, maito-, salisyyli-, fytiini- ja traneksaamihappoa sekä glukonolaktonia ja fermentoitua granaattiomenaentsyymiä).

Toimii ihon pinnan eri kerroksissa ja auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia sekä paljastaa sileämmän ja kirkkaamman ihon. Lipidejä sisältävä sekoitus, jossa on kierrätettyä karpalouutetta, edistää pitkäkestoista kosteutusta.

  • Vähentää juonteita ja ryppyjä.
  • Tasoittaa ihon sävyä ja saa ihon kirkkaammaksi.
  • Vähentää huokosten näkyvyyttä.

Käyttö: Hiero tasaisesti kuivalle, puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhtele. Aloita käyttö 2-3 päivän välein ja siirry hiljalleen päivittäiseen käyttöön. Saatat tuntea pistelyä tuotteen aktivoituessa. Käytä päivällä suojakerrointa.

59 ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Peel System

issi_active_peel.jpeg&width=280&height=500
Active Peel -kuorintahoitolaput ovat tuloksellinen tapa hoitaa ihoa kotona! Laput uudistavat ihoa tehokkaasti, mutta ärsyttämättä. Ne silminnähden parantavat ihon pinnan tasaisuutta ja pehmeyttä, sekä vaikuttavat ihon rakenteeseen positiivisesti. Ne häivyttävät ryppyjä, juonteita ja suuria ihohuokosia..
Hinta: 109.00 €

Daily Microfoliant täyttöpakkaus

daily_microfoliant_tayttopakkaus.jpg&width=280&height=500
Daily Microfoliant Refill -täyttöpakkauksessa on käytetty 92% vähemmän muovia, kuin alkuperäisessä purkissa. Daily Microfoliant on hellävarainen, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kuorintajauhejokaiselle iholle. Ainutlaatuinen riisipohjainen entsyymijauhe aktivoituu veteen yhdistettynä ja mikrokuorii..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »