Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Liquid Peelfoliant

Hinta:68.00 €

Päivittäinen kemiallinen kuorinta, jossa on tehokas sekoitus 15 % AHA + BHA + PHA + 10 % hedelmäentsyymejä + 5 % fytiinihappoa + traneksaamihappoa. Auttaa tasoittamaan juonteita, minimoimaan huokosia ja tasoittamaan ihon sävyä.

Ammattitason kotikuorinta, jossa on 30 % happoja ja entsyymejä (glykoli-, maito-, salisyyli-, fytiini- ja traneksaamihappoa sekä glukonolaktonia ja fermentoitua granaattiomenaentsyymiä).

Toimii ihon pinnan eri kerroksissa ja auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia sekä paljastaa sileämmän ja kirkkaamman ihon. Lipidejä sisältävä sekoitus, jossa on kierrätettyä karpalouutetta, edistää pitkäkestoista kosteutusta.

  • Vähentää juonteita ja ryppyjä.
  • Tasoittaa ihon sävyä ja saa ihon kirkkaammaksi.
  • Vähentää huokosten näkyvyyttä.

Käyttö: Hiero tasaisesti kuivalle, puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhtele. Aloita käyttö 2-3 päivän välein ja siirry hiljalleen päivittäiseen käyttöön. Saatat tuntea pistelyä tuotteen aktivoituessa. Käytä päivällä suojakerrointa.

59 ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Glow Collection

IMG_4287.jpeg&width=280&height=500
Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.
Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä..
Hinta: 152.00 €

Best Cleanse + Glow

best_cleanse_and_glow.jpg&width=280&height=500
Silottaa ja kirkastaa
Tunnetuimmat tuotteet puhtaalle ja hehkuvalle iholle: tämä etupakkaus sisältää Dermalogican kaksoispuhdistuksen sekä suosituimman jauhekuorinnan, joka tekee ihosta sileämmän, kirkkaamman ja terveemmän näköisen. Sisältää täysikokoiset tuotteet:


PreCleanse 150 ml


Special..
Hinta: 114.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »