Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Clearing Skin Wash

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
500ml68.00 €
250ml43.00 €

Clearing Skin Wash vaahtoava puhdistus poistaa ylimääräisen öljyn ja bakteerit, jotka aiheuttavat epäpuhtauksia. Tuotteen sisältämä salisylihappo poistaa ihoa tukkivan lian ja elottomat ihosolut ehkäisten uusien epäpuhtauksien syntyä. Luonnollisesti antiseptiset minttu- ja eukalyptusuutteet ja teepuu poistavat bakteerit, samalla kamferi ja mentoli rauhoittavat ja poistavat tulehdusta. Puhdistus edistää muiden MediBac tuotteiden epäpuhtauksia poistavaa vaikutusta. 

Kenelle: Akneen ja rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle.

  • Poistaa ylimääräisen öljyn iholta kuivattamatta ja ärsyttämättä ihoa. 
  • Ehkäisee tulevia epäpuhtauksia. 
  • Sisältää rauhoittavia kasviuutteita.

Käyttö: Vaahdota herneenkokoinen määrä puhdistusta märissä käsissä. Levitä kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero pyörivin liikkein, keskity erityisesti ongelma-alueisiin. Vältä silmänympärysihoa. Poista huolellisesti lämpimällä vedellä.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Suosittelemme myös

iS Clinical Cleansing Complex Polish

1629A0B3-0BDA-4284-B0AB-A3E3F9361C0F.jpeg&width=280&height=500
SYVÄPUHDISTAA – KUORII – TASOITTAA
Cleansing Complex Polish puhdistaa kokonaisvaltaisesti ihon pinnan ja ihohuokoset ilman, että iho kuivuu tai iholta poistuvat sen luonnolliset öljyt. Tämä kevyt geelituote sisältää ympäristöystävällisiä selluloosamikrorakeita ja jojobaa yhdistettynä tehokkaisiin..
Hinta: 58.00 €

SkinPerfect Primer SK30

skinperfectprimer.jpeg&width=280&height=500
Annan jokaisesta ostetusta SkinPerfect Primer SK30 -voiteesta 5€ YK:n tasa-arvojärjestön UN Women -hätäapukeräykseen Ukrainan naisten ja perheiden auttamiseksi.
Inkerin suositukset: Vuoden suosituin tuote! Meikitön meikki ja ihana meikinpohjustusaine. Levitetään minkä tahansa Dermalogican päivävoiteen..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »