Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Best Cleanse + Glow

Hinta:114.00 €

Silottaa ja kirkastaa

Tunnetuimmat tuotteet puhtaalle ja hehkuvalle iholle: tämä etupakkaus sisältää Dermalogican kaksoispuhdistuksen sekä suosituimman jauhekuorinnan, joka tekee ihosta sileämmän, kirkkaamman ja terveemmän näköisen.

Sisältää täysikokoiset tuotteet:

  • PreCleanse 150 ml

  • Special Cleansing Gel 250 ml

  • Daily Microfoliant 74 g


Käyttö:

PreCleanse: Hiero kuivin käsin kuiville kasvoille liuottaaksesi meikin ja lian. Kostuta kädet ja jatka hieromista kevyen, maitomaisen emulsion luomiseksi. Huuhtele haalealla vedellä.

Special Cleansing Gel: Vaahdota herneen kokoinen määrä geeliä kostutetuissa käsissä ja levitä kostutetuille kasvoille ja kaulalle. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Daily Microfoliant: Annostele puhdistuksen jälkeen noin puoli teelusikallista Daily Microfoliantia hyvin märkiin käsiin ja luo kermainen vaahto hankaamalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero hellävaraisesti minuutin ajan ja huuhtele sitten huolellisesti lämpimällä vedellä. Käytä päivittäin.

Suosittelemme myös

Daily Glycolic Cleanser 295ml

3E927A77-3C65-46A2-974E-DB29C7BF0953.jpeg&width=280&height=500
Daily Glycolic Cleanser on kevyesti kuoriva puhdistus, joka kirkastaa sameaa ja epätasaista ihon sävyä. Hellävarainen, mutta tehokas koostumus poistaa ihon pinnan soluja ja päivittäin kerääntynyttä likaa, jotka estävät ihon kirkkauden. Glykolihappo uudistaa kevyesti poistaen kuolleita ihosoluja ihon..
Hinta: 64.00 €

Intensive Moisture Cleanser 150ml

intensive_moisture_cleaner_2019&width=280&height=500
Intensive Moisture Cleanser on kevyt, kermamainen puhdistus, joka puhdistaa ja ravitsee tehokkaasti kuivaa ja ravintoköyhää ihoa. 
Lipidirikastettu koostumus, joka puhdistaa ihon minimoiden elintärkeiden proteiinien ja lipidien vaurioita, jotka suojaavat kuivuudelta. BioReplenish Complex™ yhdistettynä..
Hinta: 43.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »