Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Oil To Foam Total Cleanser 250ml

Hinta:63.00 €

Kaksoispuhdistus yhdessä tuotteessa – Oil To Foam Total Cleanser poistaa meikin ja puhdistaa ihon yhdellä kertaa. Öljystä vaahdoksi muuttuva puhdistus poistaa meikin, aurinkosuojan ja epäpuhtaudet jättäen ihon täysin puhtaaksi ja pehmeäksi.

Tyrniöljyä sisältävä, kullanvärinen geeliöljy sulattaa pois meikin, aurinkosuojan ja talin. Tilkka vettä muuttaa geeliöljyn runsaaksi vaahdoksi, joka huuhtelee pois jäljelle jääneet epäpuhtaudet. Tämä vaahtoava puhdistus sisältää kasvipohjaista prebioottia ja jättää ihon tuntumaan välittömästi pehmeältä ja sileältä.

  • Sulattaa meikin, talin ja aurinkosuojan.

  • Puhdistaa pois epäpuhtaudet.

  • Jättää ihon tuntumaan erittäin puhtaalta ja sileältä.

Käyttö: Kosteuta kevyesti kasvoja niin, että iho jää lähes kuivaksi (muutama pisara vettä auttaa kuitenkin tuotetta liukumaan iholla paremmin). Hiero geeli-öljyä kasvoille ja silmänympärysiholle liuottaaksesi pintakerroksen meikin, aurinkosuojan ja talin. Kostuta kädet ja jatka hieromista, kunnes muodostuu vaahto, joka puhdistaa jäljelle jääneet epäpuhtaudet. Huuhtele lopuksi vedellä.

250ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Warming Honey Cleanser 120g

warming-honey-cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa
Täyteläinen, ylellinen ihon puhdistustuote, joka sisältää puhtainta mahdollista hunajaa, kuningatarhyytelöä sekä propolista jotka saavat iholla aikaan ainutlaatuisen tunteen puhdistaen samalla ihoa tehokkaasti ja kuorien ihoa hellästi. Tuote jättää ihon..
Hinta: 58.00 €

Skin Resurfacing Cleanser

dermalogica-age-smart-skin-resurfacing-cleanser8347.jpg&width=280&height=500
Kaksivaikutteinen, kuoriva puhdistus jättää ihon heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen tasaiseksi ja kirkkaaksi. Maitohappo vähentää ikääntymisen merkkejä poistamalla elotonta ihosolukkoa ja nopeuttamalla solujen uusiutumista. Antioksidantit hoitavat ihoa samalla kun ruusunkukkaöljy rauhoittaa ihoa...
Hinta: 50.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »