Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Loose Mineral Rice Setting Powder

Hinta:40.00 €

Tämä ainutlaatuinen jauhepuuteri koostuu riisitärkkelyksestä, maissitärkkelyksestä ja mineraaleista. Puuteri on erittäin kevyt, läpikuultava ja tekee ihon täydellisen mattapintaiseksi. Tuote ei sisällä talkkia. Puuteri sekoittuu kauniisti mineraalimeikkipuuterin kanssa tehden meikistä pitkäkestoisen ja mattapintaisen. Tuote soveltuu Natural Mineral Foundationin alle levitettäväksi, jolloin se tasoittaa iholla olevia värivirheitä. Puuteria voidaan myös levittää kasvojen t-alueelle meikkisienellä, jolloin se hillitsee kiiltoa ja tekee ihohuokosista lähes näkymättömiä, niitä kuitenkin tukkimatta. Värisävy medium on varma valinta koska se läpikuultavuutensa ansioista sopii kaikille ihoille.

Saatavana värisävy medium.

Suosittelemme myös

iS Clinical PerfecTint Powder SK40

PerfecTint_Powder_SPF_40_Ivory_EU-UK_2_x_3.5g.png&width=280&height=500
PerfecTint Powder SK 40 on puuterimainen aurinkosuoja. Sen sisältämä laajakirjoinen suojakerroin auttaa suojaamaan ihoa valoikääntymiseltä, häivyttämään ihohuokosia ja vähentää ihon rasvaisuutta jolloin iho näyttää kokonaisuudessaan tasaisemmalta.
Tämä ylellinen tuotekoostumus sisältää iS Clinicalin..
Hinta: 99.00 €

Youngblood Mineral Radiance -aurinkopuuteri

4DD49C20-4F43-432F-8EF1-E28BB52C18FA.jpeg&width=280&height=500
Silkkinen aurinkopuuteri puhtaista mineraaleista, jotka antavat iholle terveen ja raikkaan värisävyn. Ihanteellinen ympäri vuoden käytettäväksi.
Paletissa on neljä eri ruskean sävyä, joista sekoittamalla saat kauniin, luonnollisen päivettyneen sävyn ihollesi. Paras sävy käytettäväksi aurinkopuuterin..
Hinta: 71.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »