Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hyaluronic Ceramide Mist

Hinta:47.00 €

Hoitosuihke, joka täyttää ihon kosteudella ja lukitsee kosteuden ihoon palauttaen ihon kimmoisuuden. Ihoa ravitseva, runsaasti kosteutta sisältävä suihke sisältää hyaluronihappoa ja keramideja, jotka auttavat tasoittamaan juonteita ja vahvistamaan ihon suojakerrosta. Neljää erilaista hyaluronihapon muotoa auttavat ihoa sitomaan vettä ja kosteuttavat pitkään. Rauhoittava, aromaattinen ruusuvesi, jossa on runsaasti antioksidantteja sisältäviä polyfenoleja ja flavonoideja, auttaa elvyttämään ja virkistämään. Ravitseva koostumus jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi.

  • Kosteuttaa auttaen ihoa palautumaan
  • Vahvistaa ihon suojakerrosta
  • Tasoittaa pienien juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä

Kenelle: Jokaiselle iholle, erityisesti kuivalle tai kosteusköyhälle iholle.

Käyttö: Suihkuta puhdistuksen jälkeen suoraan kasvoille ja kaulalle välttäen silmiä. Ihanteellinen myös virkistävänä suihkeena pitkin päivää. 

150ml

Suosittelemme myös

Antioxidant HydraMist

Antioxidant-Hydramist_5.1oz_1414x1414.jpeg&width=280&height=500
Antioxidant HydraMist on raikastava, peptidipitoinen kasvovesisuihke, joka suojaa ja kosteuttaa ikääntyvää ihoa. Suihke auttaa vähentämään hienoja juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä. Päivittäinen käyttö napakoittaa, kosteuttaa ja hillitsee ikääntymisen laukaisijoita. 
Kenelle: Ikääntyvälle ja..
Hinta: 50.00 €

Multi-Active Toner

Multi-ActiveToner_110616_37825864677d5267291a339446a690ba_3.jpeg&width=280&height=500
Multi-Active Toner -hoitosuihke kosteuttaa, virkistää ja valmistaa ihon tulevaa tehoainetta ja kosteusvoidetta varten. Natrium PCA sitoo kosteutta, tasoittaen ihon pintaa, aloe vera korjaa ihoa ja laventeli, sitruunamelissa ja arnika rauhoittavat ihoa. 
Kenelle: Jokaiselle iholle.


Tasoittaa ihon..
Hinta: 47.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »