Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hydration on-the-go

Hinta:48.00 €

Kosteuttava tuotetrio matkakoossa.

Tähän aikaan vuodesta sää-, elämäntapa- ja ruokavaliomuutokset voivat vaikuttaa ihoomme – meidän on pidettävä ihomme kosteutettuna liikkeellä ollessamme. Saat hehkuvamman, sileämmän ja terveemmän näköisen ihon rauhoittavalla, kaurapohjaisella jauhekuorinnallamme sekä ultrakosteuttavalla seerumilla. Viimestele kosteutus pitkäkestoista kosteutta tarjoavalla kosteusvoiteella.

Sisältää matkakokoiset tuotteet:

  • Skin Smoothing Cream 15ml

  • Circular Hydration Serum 10ml

  • Daily Milkfoliant 13g

Käyttö: 

Daily Milkfoliant: Annostele puoli teelusikallista kosteisiin käsiin ja luo kermainen vaahto hieromalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero kevyesti minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

Circular Hydration Serum: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.

Skin Smoothing Cream: Levitä seerumin jälkeen kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Suosittelemme myös

iS Clinical Body Complex 180g

bodycomplex_mf.png&width=280&height=500
Rauhoittaa – tasoittaa – suojaa vartalon ihoa 
Body Complex kosteuttaa intensiivisesti vartalon ihoa. Se tarjoaa vitamiineja, rauhoittavia kasviperäisiä ainesosia ja voimakkaita antioksidantteja. Hellästi kuoriva tuote, joka samalla antaa suojan haitallisia ympäristötekijöitä vastaan. Ihosta..
Hinta: 89.00 €

BioLumin-C Serum 30ml

BBBioLumin-CSerum.jpg&width=280&height=500
BioLumin-C Serum on erittäin tehokas seerumi, joka toimii yhdessä ihon omien suojatoimintojen kanssa tehden ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja säteilevämmän. Edistyksellinen bioteknologia yhdistyy ultrastabiilin C-vitamiinin ja palmitoyylitripeptidi-5 kanssa, jotka vähentävät huomattavasti pieniä juonteita..
Hinta: 98.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »