Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Foliant Collection

Hinta:47.00 €

Suositut jauhekuorintamme samassa pakkauksessa! Tämä kolmikko antaa sileämmän, kirkkaamman ja terveemmän näköisen ihon joka päivä. Silota ja kirkasta ihoa Daily Microfoliant -kuorinnalla, rauhoita ja kosteuta ihoa Daily Milkfoliant -kuorinnalla ja puhdista ihoa Daily Superfoliant -kuorinnalla.

Sisältää matkakoiset tuotteet:

  • Daily Microfoliant 13 g
  • Daily Milkfoliant 13 g
  • Daily Superfoliant 13 g

Käyttö: Annostele noin puoli teelusikallista kuorintajauhetta hyvin kosteisiin käsiin ja muodosta kermainen vaahto hieromalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero kevyesti minuutin ajan ja huuhtele sitten huolellisesti.

Suosittelemme myös

Daily Microfoliant

DailyMicrofoliant_111249_a4d56023dfdb8dd9d67b462ffc385ea4_6.jpg&width=280&height=500
Mikrokuorinta, joka on Dermalogican kaikkein suosituin tuote. Sitä kutsutaan myös ”taikajauheeksi”. 
Saavuta kirkkaampi, sileämpi iho joka päivä tällä ikonisella kuorintajauheella. Riisipohjainen jauhe aktivoituu kosketuksessa veden kanssa ja vapauttaa papaiinia, salisyylihappoa ja riisientsyymejä..
Hinta: 68.00 €

Best Cleanse + Glow

best_cleanse_and_glow.jpg&width=280&height=500
Silottaa ja kirkastaa
Tunnetuimmat tuotteet puhtaalle ja hehkuvalle iholle: tämä etupakkaus sisältää Dermalogican kaksoispuhdistuksen sekä suosituimman jauhekuorinnan, joka tekee ihosta sileämmän, kirkkaamman ja terveemmän näköisen. Sisältää täysikokoiset tuotteet:


PreCleanse 150 ml


Special..
Hinta: 114.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »