Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Special cleansing gel 250ml

Hinta:43.00 €

Dermalogican myydyin puhdistus maailmanlaajuisesti. Saippuaton puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä ikoninen puhdistus huuhtelee hellävaraisesti pois lian jättäen ihon sileäksi ja puhtaaksi. Sisältää luonnollisesti vaahtoavaa suopapuuta sekä rauhoittavia minttu- ja laventeliuutteita.   

  • Saippuaton ja hajusteeton puhdistus, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. 
  • Sisältää rauhoittavia kasviuutteita. 

Kenelle: Jokaiselle iholle.

Käyttö: PreCleanse -esipuhdistuksen jälkeen, vaahdota pieni määrä tuotetta kosteissa käsissä ja levitä kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevyesti ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Koko 250ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Cleansing Complex -puhdistusgeeli 180ml

cleansingcomplex_mf.png&width=280&height=500
Hellästi kuoriva – ikääntymisen merkkejä hidastava – puhdistava 
Tämä läpinäkyvä, kevyt puhdistusgeeli on tehokas, mutta silti hellävarainen ja sopii jopa erittäin herkälle iholle. CLEANSING COMPLEXissa yhdistyvät juuri sopivassa suhteessa luonnon ravintoaineet, antioksidantit ja miedot..
Hinta: 58.00 €

Xtreme Lashes Eye Makeup Remover and Facial Cleanser puhdistus

Xtreme_Lashes_Eye_Makeup_Remover_and_Facial_Cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet silmiltä ja iholta. Rauhoittava aloe vera -pohjainen koostumus sisältää kuutta ravitsevaa kasviuutetta. Virkistää ja nuorentaa ihoa sekä ripsiä ja kulmakarvoja.
120 ml
Hinta: 44.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »