Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Super Rich Repair 50ml

Hinta:98.00 €

Super Rich Repair kosteusvoide on täyteläinen, runsaasti tehoaineita sisältävä kosteusvoide. Tuo avun kroonisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Suojaa ympäristön rasituksilta. Dermalogica-kosteusvoiteista täyteläisimpänä, se rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee kaikkein janoisintakin ihoa sekä toimii suojana äärimmäistä kylmää ja kuivaa ilmastoa vastaan. 

Kenelle: Kroonisesti kuivalle, ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle sekä jokaiselle iholle vaativissa sääolosuhteissa.

  • Rauhoittaa ja antaa eristävän suojan ääriolosuhteilta. 
  • Kosteuttaa ja täydentää lipidisuojaa. 
  • Rauhoittaa tehokkaasti ja lievittää herkkyyden aiheuttamaa kutinaa. 

Käyttö: Levitä ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Anna voiteen hetken imeytyä ennen kuin lisäät muita tuotteita. Käytä yövoiteena tai tarpeen mukaan aamuin ja illoin.

Koko 50ml

Suosittelemme myös

Porescreen SK 40

IMG_6582.jpeg&width=280&height=500
Ihohuokosia häivyttävä aurinkovoide.
Monivaikutteinen aurinkovoide, joka tarjoaa suojakertoimen 40. Se häivyttää ihohuokosia pohjustustuotetta muistuttavalla vaikutuksella ja tekee ihosta säteilevän häivähdyksellä valoa heijastavaa sävyä. 100 % mineraalipohjainen aurinkosuoja sisältää sinkkioksidia..
Hinta: 62.00 €

Youngblood Lip Liner Pencil

YBlipliner.jpg&width=280&height=500
Saadaksesi huulipunasta kestävän, käytä huulten rajauskynää. Youngbloodin rajauskynät on sovitettu huulipunasävyihin ja ne ovat pehmeän, luonnollisen sävyisiä. Samasta huulipunasta saat useampia sävyjä vaihtamalla rajauskynää. Vaaleasta päiväsävystä saat iltameikkiin sopivan tummemmalla tai kirkkaammalla..
Hinta: 24.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »