Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Liquid Mineral Foundation

Hinta:79.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Pebble
Sun Kissed
Capri

Anti-aging mineraalimeikkivoide, jossa yhdistyvät meikkivoiteen, puuterin ja peitevärin ominaisuudet. 

Värisävyjä on kolme:

  • Pebble - vaalea
  • Sun Kissed - hiukan päivettyneen sävyn antava
  • Capri - sopii jo päivettyneelle iholle

Värivoide on kevyt, hyvin levittyvä neste, joka peittää ja tasoittaa ihon jättäen luonnollisen terveen hehkuvan pinnan. Liquid Mineral Foundation sopii kaikille ihotyypeille ja sen omat vaikutusaineet sitovat ihon kosteutta.

Tuotteen ainutlaatuinen anti-aging koostumus hoitaa ihoa samalla heijastaen valoa ja häivyttäen juonteita. Mineraalirikasta syvänmeren vettä sisältävä tuote on erinomainen pintakuivalle, normaalille, kuivalle ja sekaiholle. Peittää tehokkaasti punaisuutta ja ihon pieniä väriviheitä ja epätäydellisyyksiä. 

KÄYTTÖ: Hyvin niukasti ja ohuelti. Ota pumppaus tuotetta kädensedälle ja ota pieni määrä kerrallaan siveltimeen. Levittäessä käytä edestakaista ristikkäistekniikkaa, jolloin pinnasta tulee tasainen. 


YOUNGBLOOD -tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%. Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia, niillä on ainutlaatuinen peittokyky ja ne näyttävät iholla upeilta. Mineraalit takaavat kestävän meikin ja mikä parasta, ne antavat ihon HENGITTÄÄ ja samalla HOITAVAT ihoa.
Sarjan värisävyt ovat luonnollisia ja pohjoismaiselle, vaalealle iholle löytyy paljon vaihtoehtoja.

Sarja on käynyt läpi ALLERGIA-, IHO- ja ASTMALIITON tutkimukset ja soveltuu todistetusti herkimmällekin iholle ja erityisen hyvin ongelmaihoille, kuten aknen, couperosan ja ruusufinnin hoitoon.