Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Serum 30ml

Hinta:169.00 €

Ikääntymistä ehkäisevä – aknea ehkäisevä – kirkastava 

Yksi iS Clinicalin myydyimmistä hoitotuotteista, joka toimii useammassa roolissa samanaikaisesti. Ainutlaatuinen, monikäyttöinen ihonhoitotuote, joka on kehitetty saamaan aikaiseksi nopeita ja merkittäviä muutoksia ihossa. ACTIVE SERUM häivyttää näkyvästi ohuita hiusjuonteita, ryppyjä ja ihon värihäiriöitä, tasoittaa ihoa ja taistelee samalla myös aknea vastaan.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hieroen kevyesti kasvoihin ja kaulalle (tai erillisten ohjeiden mukaisesti). Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa kihelmöivää tunnetta, jonka tulisi hälvetä muutamassa minuutissa. Muista aina kosteuttava tuote tämän seerumin päälle.

Suosittelemme myös

Dermatude Cell Recovery Cream 50ml

Dermatude_Cell_Recovery_Cream_-_50_ml.jpg&width=280&height=500
Hoitovoide yöksi ja/tai päiväksi kaikille ihotyypeille hidastamaan ihon vanhenemista.


Keskitäyteläinen voide stimuloi ihosolujen uudistumista ja saa ihon näyttämään nuoremmalta. Pikkurypyt ja juonteet häivyttyvät ja ihosta tulee pehmeän joustava.


Erinomainen kuivalle ja ohuelle iholle hidastamaan..
Hinta: 105.00 €

Stress Positive Eye Lift 25ml

stress-positive-eye-lift_231-01_590x617.jpg&width=280&height=500
Inkerin ohjeet: Stress Positive Eye Lift levitetään näkyvänä kerroksena silmänympäryksille. Naamio on pakattu tuubiin, jonka päässä on erityinen levitin, jota voi käyttää silmänympäryksen hierontaan. Hierontaa tehdään pari minuuttia, mutta se ei ole välttämätöntä. Naamion vaikutusaika on viisi minuuttia..
Hinta: 73.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »