Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Smoothing Cream 50ml

Hinta:48.00 €

Uuden sukupolven kosteusvoide tarjoaa iholle kosteutta 48 tunnin ajaksi sekä suojaa ympäristön stressitekijöitä vastaan. HydraMesh -teknologia toimii molekyylitasolla vähentäen solujen välistä kosteuden menetystä ja tarjoaa pitkäkestoista kosteutta. Tehokas hyaluronihappokompleksi malvan, kurkun sekä arnikin kanssa lukitsevat kosteutta ihon eri kerroksiin kosteuden säilyttämiseksi. Sisältää myös luonnostaan antioksidanttista viinirypäleensiemenuutetta sekä C- ja E-vitamiinia. 

  • Antaa jatkuvaa kosteutta 48 tunnin ajan.
  • Suojaa ihon luonnollista mikrobiomia.
  • Suojaa ympäristön stressiltä.

Kenelle: Jokaiselle iholle, jossa esiintyy pintakuivuutta.

Käyttö: Levitä puhtaalle iholle hoitosuihkeen jälkeen kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Käytä aamuin illoin.

Suosittelemme myös

Super Rich Repair 50ml

super_rich.jpg&width=280&height=500
Super Rich Repair kosteusvoide on täyteläinen, runsaasti tehoaineita sisältävä kosteusvoide. Tuo avun kroonisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Suojaa ympäristön rasituksilta. Dermalogica-kosteusvoiteista täyteläisimpänä, se rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee kaikkein..
Hinta: 98.00 €

Stabilizing Repair Cream

Stabilizing_Repair_Cream.png&width=280&height=500
Keramideja rakentava kosteusvoide herkälle iholle.
Stabilizing Repair Cream auttaa pysäyttämään ihon herkkyyden. Se rauhoittaa ihoa välittömästi ja vahvistaa ihoa ajan myötä katkaisten herkän ihon kierteen. Balsamimainen kosteusvoide sulaa ihoon vähentäen nopeasti punoitusta ja ihoärsytystä. Voiteen rauhoittava..
Hinta: 73.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »