Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Foliant Collection

Hinta:47.00 €

Suositut jauhekuorintamme samassa pakkauksessa! Tämä kolmikko antaa sileämmän, kirkkaamman ja terveemmän näköisen ihon joka päivä. Silota ja kirkasta ihoa Daily Microfoliant -kuorinnalla, rauhoita ja kosteuta ihoa Daily Milkfoliant -kuorinnalla ja puhdista ihoa Daily Superfoliant -kuorinnalla.

Sisältää matkakoiset tuotteet:

  • Daily Microfoliant 13 g
  • Daily Milkfoliant 13 g
  • Daily Superfoliant 13 g

Käyttö: Annostele noin puoli teelusikallista kuorintajauhetta hyvin kosteisiin käsiin ja muodosta kermainen vaahto hieromalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero kevyesti minuutin ajan ja huuhtele sitten huolellisesti.

Suosittelemme myös

Smooth + Brighten

smooth_brighten.jpg&width=280&height=500
Osta Daily Microfoliant rajoitetun ajan lahjapakkauksessa! Saavuta kirkkaampi, sileämpi iho joka päivä myydyimmällä jauhekuorinnalla. 
Sisältää matkakoon:


Daily Microfoliant (13g)Käyttö: Annostele puhdistuksen jälkeen noin puoli teelusikallista Daily Microfoliantia hyvin märkiin käsiin ja luo..
Hinta: 17.00 €

Liquid Peelfoliant

liquid_peelfoliant.jpg&width=280&height=500
Päivittäinen kemiallinen kuorinta, jossa on tehokas sekoitus 15 % AHA + BHA + PHA + 10 % hedelmäentsyymejä + 5 % fytiinihappoa + traneksaamihappoa. Auttaa tasoittamaan juonteita, minimoimaan huokosia ja tasoittamaan ihon sävyä. Ammattitason kotikuorinta, jossa on 30 % happoja ja entsyymejä (glykoli-..
Hinta: 68.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »