Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Foliant Collection

Hinta:47.00 €

Suositut jauhekuorintamme samassa pakkauksessa! Tämä kolmikko antaa sileämmän, kirkkaamman ja terveemmän näköisen ihon joka päivä. Silota ja kirkasta ihoa Daily Microfoliant -kuorinnalla, rauhoita ja kosteuta ihoa Daily Milkfoliant -kuorinnalla ja puhdista ihoa Daily Superfoliant -kuorinnalla.

Sisältää matkakoiset tuotteet:

  • Daily Microfoliant 13 g
  • Daily Milkfoliant 13 g
  • Daily Superfoliant 13 g

Käyttö: Annostele noin puoli teelusikallista kuorintajauhetta hyvin kosteisiin käsiin ja muodosta kermainen vaahto hieromalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero kevyesti minuutin ajan ja huuhtele sitten huolellisesti.

Suosittelemme myös

iS Clinical Polish Repair Duo

polish_repair_duo.JPG&width=280&height=500
TASOITTAA – KOSTEUTTAA – UUDISTAA

Polish & Repair Duo -tuotesetti sisältää 2 iS Clinicalin tuotetta, jotka tarjoavat yhdessä monia eri hyötyjä iholle. Cleansing Complex Polish -kuorinta puhdistaa ihon huolellisesti ja on riittävän hellävarainen siten, että sitä voidaan käyttää jokapäiväisessä..
Hinta: 159.00 €

Daily Glycolic Cleanser 150ml

3E927A77-3C65-46A2-974E-DB29C7BF0953.jpeg&width=280&height=500
Daily Glycolic Cleanser on kevyesti kuoriva puhdistus, joka kirkastaa sameaa ja epätasaista ihon sävyä. Hellävarainen, mutta tehokas koostumus poistaa ihon pinnan soluja ja päivittäin kerääntynyttä likaa, jotka estävät ihon kirkkauden. Glykolihappo uudistaa kevyesti poistaen kuolleita ihosoluja ihon..
Hinta: 40.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »