Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Glow Collection

Hinta:152.00 €

Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.

Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä parannuksia ihon sävysssä, ja rakenteessa. Lisäksi ne häivyttävät ryppyjä ja juonteita. 

Active Peel System on tehokas, mutta silti hellävarainen ja nopeavaikutteinen 2-vaiheinen hoitomuoto. 

  • Vaihe 1 tarjoaa kontrolloidun kuorinnan, jossa hyödynnetään tehokkaita, mutta helliä kasveista peräisin olevia happoja. 
  • Vaihe 2 syväkosteuttaa ja uudistaa hyödyntäen iS Clinicalin omaa kasviperäistä Extremozyme® -seosta ja kupari-tripeptidi 1 -kasvutekijää.

Tämän kokoelman innovatiivinen yhdistelmä kasviuutteita, antioksidantteja ja  Extremozymes-entsyymejä saa aikaan merkittäviä tuloksia tehden ihosta kuulaan.  


Pakkaus sisältää alla olevat tuotteet:

Cleansing Complex 60ml

Active Serum 15ml

Active Peel System (kolme lappuparia)

Suosittelemme myös

BioLumin-C Serum 59ml

BBBioLumin-CSerum.jpg&width=280&height=500
BioLumin-C Serum on erittäin tehokas seerumi, joka toimii yhdessä ihon omien suojatoimintojen kanssa tehden ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja säteilevämmän. Edistyksellinen bioteknologia yhdistyy ultrastabiilin C-vitamiinin ja palmitoyylitripeptidi-5 kanssa, jotka vähentävät huomattavasti pieniä juonteita..
Hinta: 148.00 €

iS Clinical Active Serum 15ml

is-clinical-active-serum-kasvoseerumi.png&width=280&height=500
Ikääntymistä ehkäisevä – aknea ehkäisevä – kirkastava 
Yksi iS Clinicalin myydyimmistä hoitotuotteista, joka toimii useammassa roolissa samanaikaisesti. Ainutlaatuinen, monikäyttöinen ihonhoitotuote, joka on kehitetty saamaan aikaiseksi nopeita ja merkittäviä muutoksia ihossa. ACTIVE SERUM..
Hinta: 102.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »