Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Micellar Prebiotic PreCleanse 150ml

Hinta:52.00 €

Ravitseva maitomainen esipuhdistus nostaa lian, öljyn ja meikin ihon pinnalta samalla tasapainottaen ihon mikrobiomia prebiooteilla. Hellävarainen ja kevyt, kauramaitoa sisältävä ensimmäisen vaiheen puhdistusaine sulaa ihoon ja liuottaa epäpuhtauksia misellien avulla valmistaen ihon toiseen puhdistusvaiheeseen. Puhdistava murumuruvoi vetää puoleensa ja liuottaa likaa. Prebioottisekoitus auttaa tasapainottamaan ihon mikrobiomia ja parantamaan sen kosteuden säilytyskykyä. Pehmittävä aprikoosinsiemenöljy tarjoaa antioksidanttisia etuja. Aminohapporikas puuvillansiemenproteiini hoitaa ja vahvistaa ihon suojakerrosta. 

  • Vetää puoleensa + sulattaa meikin ja lian hellävaraisilla miselleillä.

  • Ravitsee mikrobiomia tasapainottavilla prebiooteilla.

  • Valmistaa ihon puhdistuksen toiseen vaiheeseen.

Jokaiselle iholle, erityisesti herkälle tai kuivalle iholle.

Käyttö: Käytä kuivia käsiä ja hiero kuivalle kasvojen ja silmien alueelle poistaaksesi meikin ja epäpuhtaudet. Kastele kätesi ja jatka hieromista luodaksesi kevyen, maitomaisen emulsion, jonka jälkeen huuhtele.

150ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Cleansing Complex Polish

1629A0B3-0BDA-4284-B0AB-A3E3F9361C0F.jpeg&width=280&height=500
SYVÄPUHDISTAA – KUORII – TASOITTAA
Cleansing Complex Polish puhdistaa kokonaisvaltaisesti ihon pinnan ja ihohuokoset ilman, että iho kuivuu tai iholta poistuvat sen luonnolliset öljyt. Tämä kevyt geelituote sisältää ympäristöystävällisiä selluloosamikrorakeita ja jojobaa yhdistettynä tehokkaisiin..
Hinta: 58.00 €

Multivitamin Thermafoliant

dermalogica-multivitamin-thermafoliant__99367_zoom.jpg&width=280&height=500
Inkerin vinkit: Hellävarainen kuorinta-aine kaikille ihotyypeille. Nopea käyttää, sillä vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia. Vanhenevalle iholle tärkeä tuote, koska ihon kuolleen solukon määrä lisääntyy iän myötä. Sopii myös ohuelle ja herkistyneelle iholle. Kuorinnan merkitys iholle on hyvin tarpeellinen..
Hinta: 67.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »