Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Daily Milkfoliant

Hinta:68.00 €

Rauhoittava, vegaaninen jauhekuorinta silottaa ihoa samalla, kun tukee ihon kosteussuojaa.

Kauraa ja kookosta sisältävä vegaaninen, maitomainen kuorintajauhe aktivoituu kosketuksissa veden kanssa vapauttaen kasviuutteita, jotka auttavat poistamaan kuolleita ihosoluja.

Sekoitus hedelmäpohjaista rypäleuutetta ja arginiinia, jotka sisältävät runsaasti alfahydroksihappoja (AHA) ja beetahydroksihappoja (BHA) ja toimivat yhdessä kookosmaidon kanssa auttaen saavuttamaan sileämmän ja pehmeämmän ihon.

Papaijasta saatu papaiiniuute tarjoaa kuorivia ominaisuuksia ja auttaa uudistamaan ihoa. Atomisoitu merisuola, joka sisältää runsaasti ravitsevia mineraaleja, magnesiumia ja kaliumia, toimii yhdessä kasvisakkaridin ja hyaluronihapon kanssa tukien ihon kosteussuojaa. Ravitsevia lipidejä sisältävät kauraleseuutteet täydentävät ja rauhoittavat ihoa.

Edut: Kliinisesti todistettu tasoittavan ihoa; 90%:lla kuluttajista on huomattavasti sileämpi iho jo yhden käyttökerran jälkeen.

Käyttö: Annostele puoli teelusikallista märkiin käsiin ja luo kermainen vaahto hankaamalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero hellästi minuutin ajan ja huuhtele pois.

74g

Suosittelemme myös

Daily Microfoliant täyttöpakkaus

daily_microfoliant_tayttopakkaus.jpg&width=280&height=500
Daily Microfoliant Refill -täyttöpakkauksessa on käytetty 92% vähemmän muovia, kuin alkuperäisessä purkissa. Daily Microfoliant on hellävarainen, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kuorintajauhejokaiselle iholle. Ainutlaatuinen riisipohjainen entsyymijauhe aktivoituu veteen yhdistettynä ja mikrokuorii..
Hinta: 58.00 €

Hydro Masque Exfoliant

hydro_masque.JPG&width=280&height=500
Hydro Masque Exfoliant on viiden minuutin naamio, joka kuorii ja kosteuttaa samalla kertaa! Tuloksena kirkkaan ja terveen näköinen iho. Kuorivat pallot aktivoituvat kosketuksesta ja vapauttavat hellästi kuorivia bambuhiukkasia. Valkohytykkä -sieni varastoi 450x painonsa verran vettä, täyttäen ihon kosteudella..
Hinta: 65.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »