Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BioLumin-C Gel Moisturizer

Hinta:72.00 €

BioLumin-C Gel Moisturizer on kevyt C-vitamiinivoide, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sen geelimäinen koostumus imeytyy ihoon heleyttäen välittömästi ja vahvistaen ihon kosteussuojaa. Erittäin stabiili C-vitamiinikompleksi lisää ihon kirkkautta ja parantaa sen suojakykyä. C-vitamiinikompleksi on tehostettu biotekniikalla, mikä lisää C-vitamiinin kykyä kirkastaa ja suojata ihoa. Antioksidantteja sisältävä koostumus, jossa on skvalaania ja viittä erityyppistä hyaluronihappoa, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä. Ukontulikukkauute kirkastaa välittömästi. Fytiinihappo ja kurpitsaentsyymi tukevat ihon luonnollista uudistumista.

Kenelle: Jokaiselle iholle, erityisesti ihon kirkastamiseen.

  • Kosteuttaa tehden ihosta heleämmän. 
  • Uusii antaen luonnollisen hehkun. 
  • Kirkastaa välittömästi ja ajan myötä. 

Käyttö: Puhdistuksen ja hoitosuihkeen ja/tai tehoaineen jälkeen levitä ylöspäinsuuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuin illoin. Levitä päälle suojakertoimellinen tuote aamuisin. Anna tuotteen imeytyä minuutin ajan ennen UV-suojan tai meikin levittämistä.  

Koko 50ml


Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Suosittelemme myös

Body Hydrating Cream 295 ml

derma_body_cream.jpg&width=280&height=500
Body Hydrating Cream on ravitseva vartalovoide, joka sisältää eteerisiä öljyjä, jotka kosteuttavat, silottavat ja virkistävät ihoa. Aromaattinen appelsiiniöljy ja kiinalainen vihreätee rauhoittavat ja pehmittävät ihoa. Ranskalainen laventeli- ja indonesialainen patsuliöljy rauhoittavat aisteja. Luonnosta..
Hinta: 37.00 €

Youngblood Ultimate Corrector

ultimate_corrector.jpg&width=280&height=500
Peitevoide tummille silmänympäryksille ja muihin värivirheisiin. Peiteväristä tulee luonnollinen ja huomaamaton pinta. Peitevoiteen päälle on myös hyvä tehdä silmämeikki. Ultimate Corrector ei kuivata ja on ihoa hoitava. Tuote sopii myös mainiosti pigmenttiläiskien peittämiseen.
Hinta: 52.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »