Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

YUMI-Lashes ripsien kestotaivutus

Hinta:93.00 €

Huom. kun ostat lahjakortin verkosta, kirjoita Lisätietoja-kenttään lahjan saajan nimi.

YUMI™Lashes -ripsien kestotaivutus eli lash lift- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YUMI™ Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään! Ripsien kestovärjäys kuuluu aina kestotaivutushoitoon.

YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein. YUMI™ Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 6-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaalin elinkaaren pituus.

Huom. toimenpide kestää n.1,5h

Osta lahjakortti ja/tai varaa aika.

Huom. kun ostat lahjakortin verkosta, kirjoita Lisätietoja-kenttään lahjan saajan nimi. Mitään varsinaista korttia ei postiteta, ellei sitä erikseen toivota. Voit halutessasi itse tulostaa ja täyttää lahjakorttipohjan lahjan saajalle annettavaksi. 

Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. 

Lahjakortin saanut henkilö voi itse varata hoitoajan lahjan saatuaan.

Olen hyvin joustava hoitolahjakorttien suhteen. Hoito voidaan tarvittaessa vaihtaa toiseksi tai sen voi käyttää tuoteostoksiin hoitolassa.

Tästä voit tulostaa lahjakorttipohjan: 
Lahjakorttipohja
Joululahjakortti

 

Suosittelemme myös

Xtreme Lashes Eye Makeup Remover and Facial Cleanser matkakoko

Xtreme_Lashes_Eye_Makeup_Remover_and_Facial_Cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet silmiltä ja iholta. Rauhoittava aloe vera -pohjainen koostumus sisältää kuutta ravitsevaa kasviuutetta. Virkistää ja nuorentaa ihoa sekä ripsiä ja kulmakarvoja.
Matkakoko 15ml
Hinta: 24.00 €

YUMI-Lashes ripsien kestotaivutus & kulmakarvojen laminointi

kesto_ja_lami.JPG&width=280&height=500
Huom. kun ostat lahjakortin verkosta, kirjoita Lisätietoja-kenttään lahjan saajan nimi.

YUMI™Lashes -ripsien kestotaivutus eli lash lift- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta..
Hinta: 135.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »