Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hydration on-the-go

Hinta:48.00 €

Kosteuttava tuotetrio matkakoossa.

Tähän aikaan vuodesta sää-, elämäntapa- ja ruokavaliomuutokset voivat vaikuttaa ihoomme – meidän on pidettävä ihomme kosteutettuna liikkeellä ollessamme. Saat hehkuvamman, sileämmän ja terveemmän näköisen ihon rauhoittavalla, kaurapohjaisella jauhekuorinnallamme sekä ultrakosteuttavalla seerumilla. Viimestele kosteutus pitkäkestoista kosteutta tarjoavalla kosteusvoiteella.

Sisältää matkakokoiset tuotteet:

  • Skin Smoothing Cream 15ml

  • Circular Hydration Serum 10ml

  • Daily Milkfoliant 13g

Käyttö: 

Daily Milkfoliant: Annostele puoli teelusikallista kosteisiin käsiin ja luo kermainen vaahto hieromalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero kevyesti minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

Circular Hydration Serum: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.

Skin Smoothing Cream: Levitä seerumin jälkeen kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Suosittelemme myös

Best Cleanse + Glow

best_cleanse_and_glow.jpg&width=280&height=500
Silottaa ja kirkastaa
Tunnetuimmat tuotteet puhtaalle ja hehkuvalle iholle: tämä etupakkaus sisältää Dermalogican kaksoispuhdistuksen sekä suosituimman jauhekuorinnan, joka tekee ihosta sileämmän, kirkkaamman ja terveemmän näköisen. Sisältää täysikokoiset tuotteet:


PreCleanse 150 ml


Special..
Hinta: 114.00 €

Dynamic Skin Recovery SK50 50ml

DynamicSkinRecoverySPF50_111049_b3b8234bd95b5ddf031866a25cdf0496_2.jpg&width=280&height=500
Dynamic Skin Recovery SK50 on Dermalogican "bestseller" kosteusvoide.
Laajaspektrisen uv-suojan sisältävä keskitäyteläinen kosteusvoide hillitsee tehokkaasti ihon ikääntymisen laukaisijoita. Antioksidanttinen valkoinen tee ehkäisee vapaita radikaaleja ja muita ikääntymistä edistäviä tekijöitä yhdessä..
Hinta: 84.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »