Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PowerBright Overnight Cream

Hinta:93.00 €
Ravitseva yövoide häivyttää pigmenttiläiskiä nukkuessasi. Se optimoi ihon kosteuden palautumisen ja palauttaa ihon heleyden. Niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli auttavat häivyttämään pigmenttiläiskiä yhdessä C-vitamiinin kanssa. Kurpitsaentsyymi silottaa ja tasoittaa ihon rakennetta. Antioksidanttiset karpalo- ja vadelmansiemenöljyt suojaavat ilmansaasteiden aiheuttamilta vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Ne myös tarjoavat välttämättömiä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja vähentävät juonteita. Lakritsiuute rauhoittaa ihoa.

  • Palauttaa ihon heleyden 
  • Häivyttää pigmenttiläiskiä
  • Silottaa ja tasoittaa ihon rakennetta 

Kenelle: Jokaiselle iholle. Erityisesti iholle, jossa pigmenttimuutoksia. 

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle iltaisin. Parhaimmat tulokset pigmenttimuutoksiin saat käyttämällä aamuisin PowerBright Dark Spot -seerumia ja PowerBright Moisturizer SPF50 -päivävoidetta.

50ml

Suosittelemme myös

Skin Smoothing Cream 100ml

Skin-Smoothing-Cream-100ml-111323-1.jpeg&width=280&height=500
Uuden sukupolven kosteusvoide tarjoaa iholle kosteutta 48 tunnin ajaksi sekä suojaa ympäristön stressitekijöitä vastaan. HydraMesh -teknologia toimii molekyylitasolla vähentäen solujen välistä kosteuden menetystä ja tarjoaa pitkäkestoista kosteutta. Tehokas hyaluronihappokompleksi malvan, kurkun sekä..
Hinta: 78.00 €

Calm Water Gel

calm-water-gel_234-01_590x617.jpg&width=280&height=500
Huom. tuote on maahantuojalta tilapäisesti loppunut suuren kysynnän vuoksi ja toimitetaan helmikuussa.
Calm Water Gel on kevyt kosteusvoide, joka kosteuttaa kuivaa, herkkää ihoa. Virkistävä geelikoostumus muuttuu iholla nesteeksi muodostaen kevyen suojan ympäristönhyökkäyksiä vastaan. Kaksoishyaluronihappoteknologia..
Hinta: 53.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »