Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Nourishing Detox Masque

Hinta:66.00 €

Youngblood Nourishing Detox Masque on naamio, joka puhdistaa ihon perusteellisesti ilman kuivattavaa vaikutusta. Tätä naamiota voivat käyttää kaikki ihotyypit. Se sisältää kaoliinisavea ja hiiltä, jotka tehokkaasti ja hellävaraisesti poistavat lian, epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan iholta jättäen ihon kauniin puhtaaksi.

Nourishing Detox Masque sisältää myös hunajaa ja merivettä, jotka hemmottelevat ihoa ravitsevilla vitamiineilla ja kivennäisaineilla sekä syväkosteuttamisella. Lakritsijuuriuutteen ja aloe veran yhdistelmällä on rauhoittava vaikutus ihoon ja ne vähentävät punoitusta. Naamio sisältää myös kofeiinia, joka auttaa vähentämään turvotusta. Kaiken lisäksi tämä naamio tasoittaa ihon sävyä ja minimoi näkyvät huokoset.

Käyttö:

  • Käytetään puhdistetulle iholle

  • Levitä runsas kerros kasvoille

  • Anna naamion vaikuttaa 10 minuuttia

  • Poista naamio märällä, lämpimällä pyyhkeellä

  • Viimeistele sopivilla hoitotuotteilla

80ml

Suosittelemme myös

Skin Resurfacing Cleanser

dermalogica-age-smart-skin-resurfacing-cleanser8347.jpg&width=280&height=500
Kaksivaikutteinen, kuoriva puhdistus jättää ihon heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen tasaiseksi ja kirkkaaksi. Maitohappo vähentää ikääntymisen merkkejä poistamalla elotonta ihosolukkoa ja nopeuttamalla solujen uusiutumista. Antioksidantit hoitavat ihoa samalla kun ruusunkukkaöljy rauhoittaa ihoa...
Hinta: 50.00 €

Ultra Calming Cleanser 250ml

dermalogica-ultracalming-cleanser-250ml.jpg&width=280&height=500
Erittäin hellävarainen puhdistus herkälle ja helposti reagoivalle iholle. pH-tasapainotettu, vaahtoamaton voidegeeli rauhoittaa ja viilentää herkkää tai herkistynyttä ihoa. Hellävaraisesti vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta. Voidaan huuhdella vedellä tai pyyhkiä vanulapuilla.     

Rauhoittaa..
Hinta: 43.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »