Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Loose Mineral Rice Setting Powder

Hinta:40.00 €

Tämä ainutlaatuinen jauhepuuteri koostuu riisitärkkelyksestä, maissitärkkelyksestä ja mineraaleista. Puuteri on erittäin kevyt, läpikuultava ja tekee ihon täydellisen mattapintaiseksi. Tuote ei sisällä talkkia. Puuteri sekoittuu kauniisti mineraalimeikkipuuterin kanssa tehden meikistä pitkäkestoisen ja mattapintaisen. Tuote soveltuu Natural Mineral Foundationin alle levitettäväksi, jolloin se tasoittaa iholla olevia värivirheitä. Puuteria voidaan myös levittää kasvojen t-alueelle meikkisienellä, jolloin se hillitsee kiiltoa ja tekee ihohuokosista lähes näkymättömiä, niitä kuitenkin tukkimatta. Värisävy medium on varma valinta koska se läpikuultavuutensa ansioista sopii kaikille ihoille.

Saatavana värisävy medium.

Suosittelemme myös

Yumi Matifying -irtopuuteri

IMG_1735.jpeg&width=280&height=500
Hyaluronihappoa sisältävä mattapintainen irtopuuteri on koostumukseltaan kevyt, läpikuultava ja silkkinen. Se kiinnittää meikin täydellisesti ja jättää kirkkaan sekä tasaisen lopputuloksen.  Sisältää UV-suojan. Mukana pehmeä levitysvippa.
Ei sisällä talkkia eikä silikonia.
Pakkauskoko 8g..
Hinta: 49.00 €

Youngblood Natural Mineral Foundation

yb_nat_min.jpg&width=280&height=500
Tämä ainutlaatuinen silkkimäinen puuteri on samalla meikkivoide, peiteväri sekä puuteri. Kaikki kolme ominaisuutta samassa tuotteessa! Puuteri peittää erittäin hyvin, on helppokäyttöinen, eikä tuki ihohuokosia. Mineraalimeikkipuuteri levittyy helposti kaikille ihotyypeille ja peittää kauniisti jättäen..
Hinta: 65.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »