Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Nourishing Cleansing Oil

Hinta:58.00 €

Erittäin ravitseva, silkkinen öljy jokapäiväiseen kasvojen puhdistukseen. Hellävarainen koostumus ei kuivata herkintäkään ihoa ja lukitsee siihen runsaasti kosteutta jo pesun aikana. Vedenkestäväkin meikki poistuu vaivatta ja huokoset puhdistuvat tehokkaasti. Lopputuloksena pehmeä, heleä ja kosteutettu iho. Sopii kaikille ihotyypeille sekä silmäympärysihollakin käytettäväksi.


AKTIIVISINA RAAKA-AINEINA MM:

  • manteliöljy – rauhoittaa, pehmentää ja korjaa ihoa sekä hillitsee liiallista talituotantoa
  • viinirypäleensiemenöljy – palauttaa iholle elastisuutta, jonka lisäksi öljyn sisältämä antioksidanttinen proantosyanidi tasoittaa ihon epätasaista sävyä, vaalentaa hyperpigmentaatiota sekä auttaa häivyttämään auringon aiheuttamia vaurioita iholla
  • värisaflorinsiemenöljy – ravitsee, heleyttää ihoa ja vaalentaa hyperpigmentaatiota
  • auringonkukansiemenöljy – pehmentää, kosteuttaa ja estää liiallista kosteuden haihtumista, rauhoittaa punoitusta

KÄYTTÖ: Ota 1-2 pumppausta öljyä kämmenelle ja hiero se kasvojen ja kaulan iholle pyörivin liikkein. Huuhtele lämpimällä vedellä. Tehosta puhdistusrutiiniasi käyttämällä saman sarjan Micellar Water With Colloidal Silver:a öljyn jälkeen. Viimeistele iho tehoseerumilla ja kasvovoiteella / -öljyllä.

192 ml

 

YOUNGBLOOD:n ihonhoitotuotteissa avainasemassa on termi ”clean beauty”. Tarkkaan harkituissa koostumuksissa käytetään vain parhaita ainesosia ja minimoidaan ihoa mahdollisesti ärsyttävät tekijät. Luonnon raaka-ainepitoisuus maksimoidaan samalla säilyttäen sarjalle tunnusomainen, luksusmainen käyttökokemus. Tuotteet ovat oivallisia kaikille ihotyypeille, myös ongelmaihoille. Jo 1990-luvulla alkanut tiivis yhteistyö dermatologien ja plastiikkakirurgien kanssa puoltaa sekä sarjan ihonhoito- että värikosmetiikkatuotteiden olevan turvallinen vaihtoehto myös erilaisten kauneusoperaatioiden jälkeen käytettäviksi.