Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Pro-Heal Serum Advance+ seerumi 15ml

Hinta:113.00 €

Loistava antioksidanttisuoja – rauhoittaa – taistelee ikääntymistä vastaan

Tämä tutkitusti tehokas ikääntymistä estävä tuote sopii erinomaisesti rosacean eli ruusufinnin, kystisen aknen, hyönteisten puremien ja joidenkin dermatiittimuotojen hoitamiseen.

PRO-HEAL® SERUM ADVANCE+® sisältää 15% laboratoriossa jatkojalostettua C-vitamiinin muotoa (L-ascorbic acid advance+), laadukkainta mahdollista oliiviuutetta, E-vitamiinia ja retinolia (A-vitamiini), jotka yhteistyössä tarjoavat korkeimman mahdollisen suojan bakteereita ja mikrobeja vastaan sekä antavat lisäksi antioksidanttisuojan.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle hieroen kaikkialle kasvojen iholle ja kaulalle (tai saamiesi ohjeiden mukaan). 

Suosittelemme myös

iS Clinical Brightening Serum 15ml

brightening.jpg&width=280&height=500
Brightening Serum on kliinisesti tutkittu ja toimivaksi todistettu edistynyt tuote, joka kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti.
Sen koostumus sisältää solmulevää, sieniuutetta ja sianpuolukkauutteita, jotka synergiassa toistensa kanssa auttavat kirkastamaan ja tasoittamaan..
Hinta: 99.00 €

BioLumin-C Serum 30ml

BBBioLumin-CSerum.jpg&width=280&height=500
BioLumin-C Serum on erittäin tehokas seerumi, joka toimii yhdessä ihon omien suojatoimintojen kanssa tehden ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja säteilevämmän. Edistyksellinen bioteknologia yhdistyy ultrastabiilin C-vitamiinin ja palmitoyylitripeptidi-5 kanssa, jotka vähentävät huomattavasti pieniä juonteita..
Hinta: 98.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »