Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Serum 15ml

Hinta:102.00 €

Ikääntymistä ehkäisevä – aknea ehkäisevä – kirkastava 

Yksi iS Clinicalin myydyimmistä hoitotuotteista, joka toimii useammassa roolissa samanaikaisesti. Ainutlaatuinen, monikäyttöinen ihonhoitotuote, joka on kehitetty saamaan aikaiseksi nopeita ja merkittäviä muutoksia ihossa. ACTIVE SERUM häivyttää näkyvästi ohuita hiusjuonteita, ryppyjä ja ihon värihäiriöitä, tasoittaa ihoa ja taistelee samalla myös aknea vastaan.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hieroen kevyesti kasvoihin ja kaulalle (tai erillisten ohjeiden mukaisesti). Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa kihelmöivää tunnetta, jonka tulisi hälvetä muutamassa minuutissa. Muista aina kosteuttava tuote tämän seerumin päälle.

Suosittelemme myös

Youngblood Anti-Shine Mattifier

antishinemattifier.png&width=280&height=500
Kiiltoa tehokkaasti hillitsevä pohjustustuote. Öljyisen kiiltävälle ja suuri huokoiselle acneiholle pelastustuote on juuri tämä Anti-Shine Mattifier. Levitä se kosteusvoiteen päälle ja sen päälle meikki, niin tulos on upea. Iho pysyy mattapintaisena koko päivän, huokoset ei näy ja muutenkin meikki pysyy..
Hinta: 65.00 €

iS Clinical Reparative Moisture Emulsion 50g

reparative_moistureemulsion.png&width=280&height=500
Korjaa – kosteuttaa- rauhoittaa  
iS Clinical Reparative Moisture Emulsion ihovoide kosteuttaa, kiinteyttää, häivyttää ryppyjä ja juonteita. Tehokas ihovoide ikääntyvän ihon hoitoon. Sopii hyvin meikin alle.
Kyseessä on kasvipohjainen ja ylellinen kosteuttava tuote, joka auttaa ihoa pysymään..
Hinta: 120.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »