Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Serum 15ml

Hinta:105.00 €

Ikääntymistä ehkäisevä – aknea ehkäisevä – kirkastava 

Yksi iS Clinicalin myydyimmistä hoitotuotteista, joka toimii useammassa roolissa samanaikaisesti. Ainutlaatuinen, monikäyttöinen ihonhoitotuote, joka on kehitetty saamaan aikaiseksi nopeita ja merkittäviä muutoksia ihossa. ACTIVE SERUM häivyttää näkyvästi ohuita hiusjuonteita, ryppyjä ja ihon värihäiriöitä, tasoittaa ihoa ja taistelee samalla myös aknea vastaan.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hieroen kevyesti kasvoihin ja kaulalle (tai erillisten ohjeiden mukaisesti). Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa kihelmöivää tunnetta, jonka tulisi hälvetä muutamassa minuutissa. Muista aina kosteuttava tuote tämän seerumin päälle.

Suosittelemme myös

FACELIFE MASK -hengityssuojain

NufabrxMasks_Woman_White_No-Clip-scaled.jpg&width=280&height=500
FaceLife Mask -hengityssuojain on kangasmaski, jolla on antimikrobiaalisia ominaisuuksia. Maskit voidaan pestä koneessa 30 kertaa ja ne ovat muotoiltu mahdollisimman miellyttäväksi käyttää. Maskit täyttävät laatusertifikaatin ISO:13485:2016 (for Medical Device Quality).
Maskikankaaseen on sisällytetty..
Hinta: 70.00 €

Ultra Calming Cleanser 250ml

dermalogica-ultracalming-cleanser-250ml.jpg&width=280&height=500
Erittäin hellävarainen puhdistus herkälle ja helposti reagoivalle iholle. pH-tasapainotettu, vaahtoamaton voidegeeli rauhoittaa ja viilentää herkkää tai herkistynyttä ihoa. Hellävaraisesti vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta. Voidaan huuhdella vedellä tai pyyhkiä vanulapuilla.     

Rauhoittaa..
Hinta: 43.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »