Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Glow Collection

Hinta:152.00 €

Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.

Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä parannuksia ihon sävysssä, ja rakenteessa. Lisäksi ne häivyttävät ryppyjä ja juonteita. 

Active Peel System on tehokas, mutta silti hellävarainen ja nopeavaikutteinen 2-vaiheinen hoitomuoto. 

  • Vaihe 1 tarjoaa kontrolloidun kuorinnan, jossa hyödynnetään tehokkaita, mutta helliä kasveista peräisin olevia happoja. 
  • Vaihe 2 syväkosteuttaa ja uudistaa hyödyntäen iS Clinicalin omaa kasviperäistä Extremozyme® -seosta ja kupari-tripeptidi 1 -kasvutekijää.

Tämän kokoelman innovatiivinen yhdistelmä kasviuutteita, antioksidantteja ja  Extremozymes-entsyymejä saa aikaan merkittäviä tuloksia tehden ihosta kuulaan.  


Pakkaus sisältää alla olevat tuotteet:

Cleansing Complex 60ml

Active Serum 15ml

Active Peel System (kolme lappuparia)

Suosittelemme myös

Youngblood Radiance Renewal Treatment Glow Serum 32ml

71E66B78-FD06-417D-B4A9-9D09CE0EF97F.png&width=280&height=500
Tämän ylellisemmältä tuote ei voisi enää tuntua! Hurmaavan kevyt ja samalla tehokkaasti kosteuttava öljyseerumi, joka imeytyy ihoon vaivatta. Jättää ihanan kosteutetun ja pehmeän tunteen kaikkein kuivimmallekin iholle. Sisältää runsaasti antioksidantteja, talituotantoa tasapainottavia öljyjä sekä antaa..
Hinta: 97.00 €

iS Clinical GeneXC Serum

genexc-serum.png&width=280&height=500
GeneXC Serum on ihonhoitoalaa mullistava tuotekoostumus, jonka ytimessä on iS Clinicalin oma yhdistelmä Extremozymes- teknologiaa. Sen on todettu kliinisissä, riippumattomissa tutkimuksissa suojelevan ja korjaavan helposti vahingoittuvaa DNA:ta geeneihin vaikuttamalla. Geenit puolestaan vaikuttavat ikääntymiseen..
Hinta: 125.00 € - 202.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »