Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 50g

Hinta:280.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

iS Clinical NeckPerfect Complex 50g

neckperfect.png&width=280&height=500
Kiinteyttää – muokkaa – tasoittaa
Sisältää erittäin tehokkaita kasvipohjaisia vaikuttavia aineita ja antioksidantteja, joiden avulla NECKPERFECT COMPLEX muokkaa kaulaa, leukalinjaa ja dekolteealuetta kiinteämmäksi, tasaisemmaksi ja nuorekkaammaksi. Tämä vallankumouksellinen ikääntymisen..
Hinta: 131.00 €

Yumi Matifying -irtopuuteri

IMG_1735.jpeg&width=280&height=500
Hyaluronihappoa sisältävä mattapintainen irtopuuteri on koostumukseltaan kevyt, läpikuultava ja silkkinen. Se kiinnittää meikin täydellisesti ja jättää kirkkaan sekä tasaisen lopputuloksen.  Sisältää UV-suojan. Mukana pehmeä levitysvippa.
Ei sisällä talkkia eikä silikonia.
Pakkauskoko 8g..
Hinta: 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »