Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Body Drench Quick Tan Spray

Hinta:44.00 €

Quick Tan – sprayn luonnollisen tasaisen sävyn takana on pullon mikrosumusuutin. Tämä pilkkoo värin mikroskooppisen pieneksi joka asettuu iholle tasaisesti ilman levittämistä. Sävyn tuotteesta näkee heti ja se syvenee laitosta 6 tunnin ajan. Ohut kerros tuotetta kuivuu iholle noin. 30 sekunnissa ja tuoksuna on kevyt kookos-vanilja. Tuotteen voit suihkuttaa myös meikin päälle. Halutessasi tummemman sävyn voit kerrostaa tuotetta kunnes haluamasi sävy on saavutettu, anna tuotteen kuivua aina ennen kuin lisäät uuden kerroksen.

Käyttöohje: Parhaimman lopputuloksen takaamiseksi kuori ja kosteuta iho ennen rusketuksen levittämistä. Ihon tulee olla kuiva ennen tuotteen levittämistä. Ravista spraypulloa ennen käyttöä ja suihkuta ainetta iholle noin 25 cm päästä ja anna kuivua. Tuotteesta tulee väriä heti iholle, joten sinun on helppo seurata mihin olet väriä jo suihkuttanut. Mikäli haluat sävystä tummemman, anna ensimmäisen kerroksen kuivua ja lisää toinen kerros, jatka näin kunnes toivottu lopputulos on saavutettu. Kauniin värin ylläpitämiseksi lisää tuotetta 1-2 kertaa viikossa.

Ennen ensimmäistä suihku kertaa väriä saattaa irrota iholta vaaleaan tekstiiliin, tämä johtuu siitä että väriä on kerros ihon pinnalla. Väri irtoaa tekstiileistä pesulla.