Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ultra Calming Cleanser 500ml

Hinta:68.00 €
Erittäin hellävarainen puhdistus herkälle ja helposti reagoivalle iholle. pH-tasapainotettu, vaahtoamaton voidegeeli rauhoittaa ja viilentää herkkää tai herkistynyttä ihoa. Hellävaraisesti vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta. Voidaan huuhdella vedellä tai pyyhkiä vanulapuilla.     
  • Rauhoittaa ja viilentää, vähentäen punoitusta ja epämukavaa tunnetta iholla. 
  • Puhdistaa vaurioittamatta ihon omaa suojakerrosta. 
  • Vadelmauute edistää ihon paranemista, laventeliuute rauhoittaa ja kurkku-uute lievittää ärsytystä.

Kenelle: Herkälle ja herkistyneelle iholle.

Käyttö: PreCleanse -esipuhdistuksen jälkeen levitä kasvojen ja kaulan iholle kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä tai poista vanulapuilla.

Suosittelemme myös

iS Clinical Cream Cleanser 120ml

cream-cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa
Tämä kevyt, kosteuttava puhdistusvoide on tehokas, mutta silti hellä joten sitä voidaan käyttää myös kuivalle, herkälle iholle. CREAM CLEANSERissä yhdistyvät kasvipohjaiset ravinteet, antioksidantit ja tulehduksia estävät ainesosat jotka puhdistavat huolellisesti..
Hinta: 58.00 €

Cooling Aqua Jelly

cooling-aqua-jelly_2.0oz_2048x2048.jpg&width=280&height=500
Kevyt kosteusvoide rasvaiselle iholle. Viilentävä geelikoostumus muuttuu iholla vesimäiseksi ja jättää ihon heleäksi ilman kiiltelyä. Sisältää retinolimaista bioflavonoidikompleksia, joka vähentää ylimääräistä talia ja puhdistaa ihoa. Hyaluronihappo lukitsee kosteutta ihoon. Pietaryrtin kukkaöljy ja..
Hinta: 25.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »