Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BioLumin-C Gel Moisturizer

Hinta:72.00 €

BioLumin-C Gel Moisturizer on kevyt C-vitamiinivoide, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sen geelimäinen koostumus imeytyy ihoon heleyttäen välittömästi ja vahvistaen ihon kosteussuojaa. Erittäin stabiili C-vitamiinikompleksi lisää ihon kirkkautta ja parantaa sen suojakykyä. C-vitamiinikompleksi on tehostettu biotekniikalla, mikä lisää C-vitamiinin kykyä kirkastaa ja suojata ihoa. Antioksidantteja sisältävä koostumus, jossa on skvalaania ja viittä erityyppistä hyaluronihappoa, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä. Ukontulikukkauute kirkastaa välittömästi. Fytiinihappo ja kurpitsaentsyymi tukevat ihon luonnollista uudistumista.

Kenelle: Jokaiselle iholle, erityisesti ihon kirkastamiseen.

  • Kosteuttaa tehden ihosta heleämmän. 
  • Uusii antaen luonnollisen hehkun. 
  • Kirkastaa välittömästi ja ajan myötä. 

Käyttö: Puhdistuksen ja hoitosuihkeen ja/tai tehoaineen jälkeen levitä ylöspäinsuuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuin illoin. Levitä päälle suojakertoimellinen tuote aamuisin. Anna tuotteen imeytyä minuutin ajan ennen UV-suojan tai meikin levittämistä.  

Koko 50ml


Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Suosittelemme myös

iS Clinical Pro-Heal Serum Advance+ seerumi 30ml

is-clinical-pro-heal-serum-advance-plus-hoitoseerumi.png&width=280&height=500
Loistava antioksidanttisuoja – rauhoittaa – taistelee ikääntymistä vastaan
Tämä tutkitusti tehokas ikääntymistä estävä tuote sopii erinomaisesti rosacean eli ruusufinnin, kystisen aknen, hyönteisten puremien ja joidenkin dermatiittimuotojen hoitamiseen.
PRO-HEAL® SERUM ADVANCE+® sisältää..
Hinta: 188.00 €

iS Clinical Warming Honey Cleanser 120g

warming-honey-cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa
Täyteläinen, ylellinen ihon puhdistustuote, joka sisältää puhtainta mahdollista hunajaa, kuningatarhyytelöä sekä propolista jotka saavat iholla aikaan ainutlaatuisen tunteen puhdistaen samalla ihoa tehokkaasti ja kuorien ihoa hellästi. Tuote jättää ihon..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »