Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical White Lightening Complex 30g voide

Hinta:169.00 €

Kirkastaa turvallisesti – kosteuttaa – antaa antioksidanttisuojan

WHITE LIGHTENING™ COMPLEX on ainutlaatuinen tuote, joka kirkastaa ja vaalentaa ihoa turvallisesti ja tehokkaasti samalla kosteuttaen. Tässä tuotteessa on hyödynnetty innovatiivisesti iS Clinicalille yksinoikeudella valmistettuja vaalentavia ja farmaseuttisen tason kasvipohjaisia raaka-aineita. Sen tehokas koostumus ei keskity vain yhteen tai kahteen, vaan kaikkiin viiteen mekanismiin, jotka aiheuttavat ihon värihäiriöiden syntymistä.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle, kasvoille ja kaulalle tai alueille, joilla värihäiriötä esiintyy. 

Suosittelemme myös

Total eye care SK15

dermalogica-totaleyecare.jpg&width=280&height=500
Total Eye Care silmänympärysvoide sisältää UV-suojan ja kirkastaa tummia silmänalusia. Tuotteen uudistavat ominaisuudet tulevat hydroksihaposta ja kasviuutteista, jotka vähentävät silmänympärysihon turvotusta ja tasoittavat hienoja juonteita. Optiset valohiukkaset kirkastavat ja valaisevat ihoa. Fysikaalinen..
Hinta: 47.00 €

FACELIFE MASK -hengityssuojain

NufabrxMasks_Woman_White_No-Clip-scaled.jpg&width=280&height=500
FaceLife Mask -hengityssuojain on kangasmaski, jolla on antimikrobiaalisia ominaisuuksia. Maskit voidaan pestä koneessa 30 kertaa ja ne ovat muotoiltu mahdollisimman miellyttäväksi käyttää. Maskit täyttävät laatusertifikaatin ISO:13485:2016 (for Medical Device Quality).
Maskikankaaseen on sisällytetty..
Hinta: 70.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »